Keystone logo

229 Master Programmer i Arkitektur Arkitektur 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Arkitektur
 • Arkitektur
Studieretninger
 • Arkitektur (229)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Arkitektur Arkitektur

  Det første nivået av forskerstudiet, mastergraden er ettertraktet etter å få bachelorgrad. Mastergradsprogrammet gir studentene mulighet til å intensivere sine studier og bli mer spesialisert på det valgte feltet.

  Hva er en master i arkitektur? Dette sekundære studiet fokuserer typisk på design, teori og prosjektplanlegging av estetisk tiltalende strukturer. Klasser kan omfatte arkitekturhistorie, CAD teknisk tegning og konstruksjonsteknisk design. Studentene kan også velge kurs som spesialiserer seg på grønn konstruksjon, bærekraftig bygninger og forbedring av urbane forfall. Programmer kan også fokusere på digitale designteknikker, miljøkonstruksjonsproblemer og arkitektonisk analyse. Det er også mulig å legge vekt på historiske bygninger og deres design.

  Nyutdannede med en mastergrad i arkitektur blir ofte detaljorienterte, analytiske og budsjettbevisste. Andre evner kan omfatte pengehåndtering, teamlederskap og organisatoriske evner, noe som kan ha stor innvirkning på deres næringsliv eller videreutdanning.

  Kostnader varierer mellom universiteter for mastergrader i arkitektur fordi programmene ofte varierer i varighet. Fremtidsstudenter kan kontakte den valgte skolen og be om informasjon om kostnader og gebyrer for programmet.

  Nyutdannede med mastergrader i arkitektur har mange karrieremuligheter tilgjengelig for dem. De inkluderer bygningsingeniører, bevaringsoffisører, urbane designere og historiske bygningsinspektører. Andre kandidater kan velge stillinger som set og produksjonsdesign koordinatorer for film og fjernsyn. Et annet spesialiseringsområde for arkitektoniske kandidater i filmer er overvåkning av miniatyrsett design og konstruksjon. Enkeltpersoner kan også velge å undervise i klasser, bli landskapsarkitekt, eller jobbe som byplanlegger som utvikler vei- og boligoppsett. Bygg- og boligundersøkere er også mulige karrierevalg, som er arkitektoniske historikere og forfattere.

  Å tjene en mastergrad i arkitektur kan tillate kandidater å forfølge en lukrativ livstids karriere. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.