Keystone logo

99 Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Arkivfag
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (99)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag

En person som registrerer seg på masternivå studier vil engasjere seg i den spesialiserte studien av et profesjonelt karrierefelt. Denne forskerutdanningen viser en avansert mastergrad i emnet, og det tar vanligvis et til tre år å fullføre.

Hva er en mastergrad i arkivforskning? Dette er et avansert utdanningsprogram som forbereder studentene til karrierehåndterende dokumenter. Bevaring, arkivering og digitalisering er bare noen av måtene som en kandidat kan samhandle profesjonelt med nåværende eller historiske poster, dokumenter, kunst, bøker og andre objekter. For eksempel kan en profesjonell analysere emner som likestilling og menneskerettigheter gjennom forvaltningen av kulturelle gjenstander mens de behandler problemstillinger som involverer omsorg og bruk av samlingen.

Kunnskap om rekordføring og digitalisering er nyttig på tvers av yrker, og mest bevaringsarbeid innebærer et skarpt øye for detaljer.Studenter som utvikler disse ferdighetene og evner vil trolig oppnå ledende stillinger innen feltet.

Plassering og nivå av spesifikasjon er faktorer som påvirker kostnadene ved arkivvitenskapsprogrammer ved ulike universiteter og læringsinstitusjoner. Å undersøke funksjonene som gir det ønskede resultatet, kan hjelpe en student til å identifisere det riktige programmet og komme til en vurdering av de aktuelle økonomiske kravene.

Personer som oppnår en mastergrad i arkiv og arkivstyring, museumsstudier og beslektede spesialiseringer innenfor arkivfag, kan finne stillinger innen museer som kurasjon, arkivering og utstillingsdesign. En kandidat kan jobbe som en digital eiendomsforvalter, en personvern og tilgangsspesialist eller en rekordleder for et selskap, et byrå, et helsevesen eller et universitet.

Studentene har generelt muligheten til å melde seg på fulltid eller deltidsstatus, og online-klasser er ofte tilgjengelige for de som trenger en fleksibel timeplan eller ikke kan flytte til regionen der ønsket universitet ligger. For å oppdage muligheten som oppfyller dine mål, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.