Keystone logo

57 Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kulturstudier Arvstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Samfunnsvitenskap
  • Kulturstudier
  • Arvstudier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (57)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Samfunnsvitenskap Kulturstudier Arvstudier

Øk opptjeningspotensialet og karrieremulighetene med en mastergrad. Disse avanserte akademiske legitimasjonene kan forberede deg til å forfølge doktorgrad eller å jobbe i et nytt felt. De fleste programmene varierer fra en til to år i lengden.

Hva er en Master i Heritage Studies? Programmene gir en grundig studie av verdensheritages både immaterielle og materielle. Studierom kan variere fra lokal til global og fokuserer hovedsakelig på kulturbevegelser, gjenstander, tradisjoner og praksis. Studentene kan velge valgfag for å få ytterligere kompetanse på enkelte områder. Kursarbeidet kan omfatte flerkulturelle, flerspråklige, multietniske og multinasjonale grupper. Kunnskapen som er oppnådd, kan hjelpe elevene lære de forskjellige kulturelle forskjellene og analysere kulturelle, politiske og sosiale handlinger.

Studenter i et studieprogram kan finpusse mange nyttige ferdigheter. Offentlig taler er en ferdighet som kan komme over mange aspekter av livet fra arbeid til frivillig arbeid til samfunnsoppsøkelse. Akademisk skriving og forskning ferdigheter kan hjelpe studenter i akademia og selskaper.

Kostnaden for å delta varierer avhengig av institusjon, programlengde og andre faktorer. Undersøk variablene før du kommer til en beslutning om riktig program.

De fleste studenter med en mastergrad i arvsstudier tar en tradisjonell faglig rute med fokus på forskningsprosjekter, curating og arkivering. Museer og arkivinstitusjoner kan gi sysselsettingsmuligheter for kandidater. Studentene har også forgrenet seg utenfor den tradisjonelle og forfulgte jobber som PR-direktører, kringkastere, markedsanalytikere og journalister. Studentene kan bruke sin oppnådde kunnskap og erfaring til å ha en positiv innvirkning på verden og det tilkoblede globale nettverket gjennom advocacy, policy og informasjonsspredning.

Studentene kan velge mellom å bo i utlandet, studere lokalt eller til og med dra nytte av fleksibiliteten til et nettbasert klasserom. Start prosessen med et søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.