We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

4 Master Programmer i Forretningsstudier Internasjonal forretning Asiatisk virksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Internasjonal forretning
  • Asiatisk virksomhet
Studieretninger
  • Forretningsstudier (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Forretningsstudier Internasjonal forretning Asiatisk virksomhet

Å skaffe en mastergrads gir studentene mulighet til å fremme karriere i spesialiserte studieområder med utvidede ferdigheter og kunnskaper. Å fullføre et program krever vanligvis ett til to års studie.

Hva er en Master i asiatisk virksomhet? Disse programmene bygger på ledelse, administrative og strategiske ferdigheter som er nødvendige for en forretnings karriere i internasjonale og asiatiske markeder. Studentene kan velge emner som fokuserer på grunnleggende studier av globale økonomier, oppstartsledelse, internasjonale lover, økonomi og human resource management. Konsentrerte kursemner innen asiatiske bedriftsstudier inkluderer tverrkulturell ledelse, kulturen i asiatiske nasjoner, regionale spørsmål, digital markedsføring, sosiale medier, logistikk, forretningsrett og forvaltning i Stillehavet. Studentene kan også ha mulighet til å melde seg på språkkurs og internship programmer.

Fullføre et program i asiatisk virksomhet kan presentere studenter med et bredt spekter av fordelaktige ferdigheter. Mastering av forskningsmetoder, å ha en sterk forståelse av sosiale og politiske systemer på en global skala og å være dyktig i å kommunisere med andre bedriftsledere er alle sterke evner som kan hjelpe kandidater når de finner lønnsomme karrierer.

Kostnaden ved å ta et program kan variere avhengig av institusjon og kursvalg. Fremtidsstudenter som er interessert i et bestemt program, bør nå ut til bestemte skoler for å lære mer om kostnader, forutsetninger og andre krav.

En master i asiatisk virksomhet gir studentene spesialisert kunnskap om asiatiske regioner og mange mulige internasjonale karriereveier. Etter opplæring kan enkeltpersoner forvente å finne mulige jobber som tolker, finansielle konsulenter, forretningsanalytikere, bedriftsrådgivere, lobbyister, forskere, PR-spesialister, salgsansvarlige, markedsføringsspesialister, diplomater, utenlandske korrespondenter, samfunnsrelaterte arbeidstakere, internasjonale relasjonskonsulenter og utviklingsdirektører innenfor asiatiske markeder.

Studenter med begrenset tilgang eller opptatt tidsplaner kan finne deltids- og kursalternativer. For å begynne, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.