Keystone logo

27 Master Programmer i Naturvitenskap Kosmologi Astrofysikk 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Kosmologi
  • Astrofysikk
Studieretninger
  • Naturvitenskap (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Kosmologi Astrofysikk

For studenter som ønsker å fortsette sin formell utdannelse utover en bachelorgrad, er en mastergrad et populært alternativ. Denne type program dykker dypere inn det foretrukne fagområde og vanligvis tar omtrent to til fire år å fullføre.

Hva er en Master i astrofysikk? En Master i astrofysikk er en strukturert, forsknings-orientert program som tillater elevene å mer fullstendig utvikle sin kunnskap om universet og fysikk innenfor et dynamisk miljø. Typiske kurs omfatter emner som høy energi astrofysikk og dynamikk, astrofysiske objekter og plass plasma, kosmologi, observasjonsprogramvareutvikling, og moderne problemstillinger og hendelser i astrofysikk. Studenter i programmet full høyt spesialiserte forskningsprosjekter som kan går over flere semestre. Dette programmet er en passende forberedelse for studenter som er interessert i å få en doktorgrad og de som er interessert i å bli college professorer.

Nyutdannede vil ha utviklet ferdigheter til å utmerke seg på selvstendig forskning i sine ønskede felt. En mastergrad vil gi dem den fordelen når du søker etter en jobb i astrofysikk. Studenter med denne graden vil ha lært hvordan de skal samhandle med professorer fra hele verden og bygge nettverk for fremtidig karriere og forskning muligheter.

Kostnaden for dette programmet vil avhenge av institusjonen og strukturen av det spesielle program. Inntakskontoret er tilgjengelig for å svare på spørsmål som ikke blir besvart på skolens hjemmeside. Tilstrekkelig forskning vil hjelpe studenten foreta en informert beslutning.

Mange nyutdannede velger å fortsette på og forfølge doktorgrad i astronomi og deretter sikre stillinger som professorer ved universiteter over hele verden. Det er en sterk overlapping for yrker basert på astronomi og de som er basert på astrofysikk.Andre karriere inkluderer forskning medarbeidere, videregående skole, og utviklere av nye og forbedrede astronomiske instrumenter.

En Master of Astrophysics krever både lidenskap og engasjement. Det er viktig for interesserte studenter å aktivt undersøke ulike programmer for å sikre at den de velger, vil være av størst interesse for dem og sette dem på riktig karrierevei. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.