We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

22 Master Programmer i Naturvitenskap Atmosfærisk vitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Atmosfærisk vitenskap
Studieretninger
  • Naturvitenskap (22)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Atmosfærisk vitenskap

Å jobbe med en mastergrad er et godt alternativ til å motta mer spesialisert utdanning og trening for å forberede seg på en karriere. I noen yrker er det nødvendig med en mastergrad selv for opplæringsstillinger.

Når man vurderer hva som er en mastergrad i atmosfæriske vitenskap, bør studentene være forberedt på å engasjere seg i forskning for å forstå atmosfærens prosesser og fysikk. Studien kan foregå både i laboratoriet og på feltet, og kombinerer matematikk med de fysiske fagene for å forstå komplekse naturfenomener. Atmosfærisk vitenskap er et voksende felt som har kommet mer inn i den offentlige bevisstheten som et sosialt relevant tema med viktige politiske implikasjoner. Underfelt og gradskonsentrasjoner kan omfatte meteorologi, klimatologi, oceanografi og geofysikk.

Nyutdannede med en Master i Atmospheric Sciences har ofte økt ferdigheter i kritisk analyse, i stand til å forutsi værsystemer og mønstre. I tillegg bør de kunne forklare fysikkloven som regulerer atmosfærisk aktivitet og bruke meteorologiske instrumenter.

Master 's programmer i atmosfæriske fag tar vanligvis rundt to år å fullføre. Noen kurs kan tilbys på deltid, og derfor tar det lengre tid å fullføre. Programkostnadene kan variere avhengig av dette og andre faktorer.

Det er mange forskjellige karriereveier som kan forfølges med en atmosfærisk vitenskapelige mastergrad, som spenner fra værvarslere til NASA-forskere. På meteorologiens område kan kandidater bli forskningsmetere for regjeringsorganisasjoner eller privat sektor, eller jobbe som værvarsel. Nyutdannede kan også jobbe i klimastudier som analytikere for risikostyring mot naturkatastrofer eller for alternativ energiutvikling. Atmosfæriske vitenskap kan også føre til rådgivende karriere innen luftkvalitet og miljøsikkerhet, som arbeider med regjeringer, bedrifter eller frivillige organisasjoner.

Atmosfæriske vitenskap kan forfølges over hele verden. Studentene kan vurdere programmer basert på typen værfenomener eller feltforskning de er interessert i.Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet

&nbsp