Keystone logo

16 Master Programmer i Ingeniørfag Audioingeniør 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørfag
  • Audioingeniør
Studieretninger
  • Ingeniørfag (16)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ingeniørfag Audioingeniør

En mastergrad er ofte sett på som mellomledd mellom grunnskole og doktorgrad eller faglig mål. Disse avanserte programmene varierer mye i innhold og karakter, da de er tilgjengelige på tvers av en rekke disipliner.

Hva er en Master i lydteknologi? Lydteknologi forstås best som studiet av bygningskonstruksjoner for å generere eller interagere med lyd. Programmer som faller inn i denne kategorien kan gå av en rekke navn, avhengig av deres spesifikke fokus. En MM i musikkteknologi, MSc i lydteknologi og MA i lydteknologi kan alle kreve tilsvarende prestasjoner fra studenter. Noen programmer fokuserer imidlertid på feltets forretningsmessige eller praktiske elementer, utforsker temaer som lydinnovasjon eller engineering live-forestillinger, mens andre begrenser deres undersøkelser i stor grad til faglige eller teoretiske emner, som instrumentdesign og signalteori. Studentene ville være godt servert å fullt ut undersøke kjerneplanen for hvert prospektivt program før søknad.

Kunnskaper om lydteknikk kan tillate elevene å bygge egne instrumenter og lage unik musikk. De praktiske redigerings- og manipulasjonsferdighetene kan også bidra til å forbedre andres musikk. Oppkjøp av en mastergrad kan også åpne muligheter for doktorgradsstudier.

På grunn av det faktum at det er markerte forskjeller mellom temaet for ulike programmer, har undervisningen en tendens til å variere. Fremtidsstudenter bør sjekke med institusjonen eller undersøke online salgsfremmende og utdannelsesmateriale for en nøyaktig figur.

En potensiell karrierevei for kandidater i et program som dette er å forbli i akademia. Doktorgradsingeniørene stiller ofte en mastergrad i et beslektet felt som en forutsetning. I en profesjonell kapasitet kan kandidater finne seg selv å produsere musikk ved å kjøre lydutstyr under en liveopptreden, ellers redigere ferdige kutt etter et opptak. De som har en mastergrad i dette faget, med tillegg av et læringsbevis anerkjent av lokale myndigheter, kan også finne arbeid som lærer.

Anerkjennelige institusjoner for lydteknikk eksisterer over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.