Keystone logo

160 Master Programmer i Teknologi Automatisering 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Automatisering
Studieretninger
  • Teknologi (160)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Automatisering

Studenter med engineering, elektronikk og kommunikasjonsbakgrunn ofte velger å fremme sine studier ved å forfølge en mastergrad i automatisering. Noen ingeniørstudenter ønsker å ta det neste steget fra lavere grads studier mot en doktorgrad. Andre studenter bruker denne graduate program for ytterligere å fokusere sine studier i ingeniørfag med kurs som vil fremme deres spesifikke karriere interesser innen automatisering og robotikk.

Hva er en Master i automatisering? Dette graduate grad er en bro til en karriere innen automatiseringsteknikk eller til doktorgradsstudier innen automatisering og robotikk. Ingeniører i robotikk er i høy etterspørsel, og feltet forventes å ekspandere. Studenter som oppgir dette programmet vil forske robotikk og hvordan mekanisering kan brukes på prosesser i områder som detaljhandel, transport, industri, medisin og romfart. Dette programmet inkluderer en tung fokus på utviklingsprosjekter og opplæring for å bygge robotikk.

Studenter som er interessert i robotikk og ingeniør dra nytte av en Master i automatisering ved å skjerpe sine ingeniørkunst med et mer spesifikt fokus på robotteknologi. Dette programmet tilbyr grundig automatisering design og utvikling trening, nyttig for avanserte stillinger i bransjer som er avhengige av mekanisering. Det forbereder også ingeniører med lavere grader for doktorgradsarbeidet i automatiserte maskiner.

Kostnaden for masterstudiet avhenger av institusjonen. Programmet tar vanligvis mellom ett og tre år å fullføre. Studenter som er interessert i å forfølge denne kurs bør grundig forskning hver institusjon å finne et program som passer deres behov økonomiske og kurslengde.

Som ingeniører i robotikk feltet er i høy etterspørsel, studenter som fullfører kurs i automatisering vil ha et bredt spekter av yrkesvalg.Nyutdannede kan velge å gå inn forsknings- og utviklingsstillinger, eller leder automatisering i fabrikker, transportsystemer, store byggeprosjekter, militære prosjekter eller luftfart og romfartsprogram. Automasjonsingeniører design og administrere roboter som hjelper mennesker, utføre livreddende oppgaver i farlige situasjoner, bygge skip, kontrollerer trafikk og flyr ubemannede håndverk, blant mange andre revolusjonære programmer.

Interesserte studenter finner flere internasjonale programmer som tilbyr en høyere grad i automatisering i vår omfattende database. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.