Keystone logo

37 Master Programmer i Teknologi Automatisering Automatisering / autonome systemer 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Automatisering
  • Automatisering / autonome systemer
Studieretninger
  • Teknologi (37)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Automatisering Automatisering / autonome systemer

Studenter som er interessert i engineering og automatisering av systemer gjennom programmering ofte velger å forfølge en mastergrad i automasjon / autonome systemer. Dette graduate program forbereder ingeniører til å bruke sine ferdigheter til automatisert system design og ledelse.

Hva er en Master i Automasjon / Autonomous Systems? En mastergrad i automasjons- og autonome systemer er tildelt for ferdigstillelse av en diplomstudium program i et felt som fokuserer på automatisert system design og implementering. Faget konsentrerer seg om etablering av intelligente systemer gjennom robotikk og programmering. Studenter i programmet lærer å anvende sine ingeniør- og dataprogrammeringskunnskaper til dataassistert konstruksjon og utvikling av mekanisert prosesser. Kursdeltakerne kan forvente omfattende opplæring på forskning, planlegging og gjennomføring av autonome systemer som utnytter robotikk eller datamaskin integrert produksjon.

Det er mange fordeler med å tjene dette høyere grad for studenter fra mange akademiske eller profesjonelle bakgrunn. Graden utvider graduate eller profesjonelle ingeniører eller informasjonssystemer kunnskap om robotikk og datastyrte systemer og forbereder deltakerne for yrker innen automatiserte systemer design og ledelse. Studenter kan bruke programmet til å skjerpe sine ferdigheter i et bestemt område i automatisering som holder sin interesse eller fordeler sine karrieremål.

Programmet kostnadene varierer fra universitet. Hver institusjon vil ha sin egen programkrav for kostnader og varighet, men de fleste programmene tar ca to år å fullføre. Potensielle studenter bør forskning hver institusjonens retningslinjer og krav.

Nyutdannede i den automatiserte systemer engineering feltet er i høy etterspørsel etter mange typer organisasjoner.Studenter som fullfører programmet er utstyrt for å starte karrieren i produksjon automatisering og kvalitetskontroll, bioteknologi, arkitektur, industriell design, medisin, telekommunikasjon, transportsystemer, luftfart og romfart teknologi, og mange andre utfordrende miljøer. Yrker i disse områdene tillate elevene å designe og kontrollsystemer med de beste metodene for å oppnå effektiv produksjon, kommunikasjon, bevegelse og andre veier til effektivitet gjennom automatisering.

Det er mange internasjonale muligheter for studenter som er interessert i dette masterstudiet. Vår omfattende database kan henvise studentene til institusjoner som tilbyr programmet sammen med ytterligere informasjon om krav og varighet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.