We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

26 Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier Bærekraftig virksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Bærekraftighetsstudier
  • Bærekraftige økonomistudier
  • Bærekraftig virksomhet
Studieretninger
  • Bærekraftighetsstudier (26)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Bærekraftighetsstudier Bærekraftige økonomistudier Bærekraftig virksomhet

Å få en mastergrad er et felles trinn for studenter som har fullført en lavere grad i et relatert felt. Denne prisen anerkjenner ekspertise i et bestemt fagområde og kan åpne opp muligheter for høyere nivåstillinger.

Hva er en mester i bærekraftig virksomhet? En Master i bærekraftig virksomhet er en spesialisert grad som lærer studentene grunnleggende for samfunnsansvar (CSR). Deltakerne lærer måter å innføre sosial og miljøpolitikk og prosesser for å fremme sosial og miljøvennlig velvære samt økonomisk bærekraft. Masterstudenter kan ta kurs i en rekke fag, for eksempel bærekraftig økonomi og ledelse, naturlige og menneskelige samfunn, internasjonale perspektiver i bærekraftig virksomhet, bygging av sosial kapital og industriell økologi.

Motta en mastergrad i bærekraftig virksomhet utstyre enkeltpersoner med ferdigheter som strategisk ledelse, etisk resonnement, teambygging og effektiv kommunikasjon. Disse ferdighetene er bredt anvendbare og kan forbedre jobbutsikter og muligheter for fremgang i mange forskjellige bransjer.

I løpet av de siste tiårene har mastergradene i bærekraftig virksomhet blitt vanlige over hele verden, og det er mange skreddersydde programmer å velge mellom. Registrerings- og innmeldingsavgift kan variere mye, noe som gjør det viktig at søkere kontakter skolen direkte for detaljerte programopplysninger.

Nyutdannede med mastergrad i bærekraftig virksomhet kan jobbe for statlige organer, bedrifter eller institusjoner for høyere utdanning. Denne graden forbereder enkeltpersoner for stillinger i bærekraftsanalyse eller -administrasjon, og utdanner nyutdannede til å komme inn i den profesjonelle verden. Bærekraftforvaltere kan fokusere på spesifikke typer prosjekter, inkludert forsyningskjedeanalyse og "greening, " overvåkning av klimagassutslipp, bærekraftig finansiering / investering og overholdelse av statlige og føderale miljøregler.

Personer som vurderer en mastergrad i bærekraftig virksomhet, kan velge mellom en rekke skoler over hele verden. Mange institusjoner tilbyr online kurs og fjernundervisning ressurser, noe som gjør det enklere for enkeltpersoner å forfølge en grad uten å flytte. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.