Keystone logo

14 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Bærekraftig turisme 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Turisme
  • Bærekraftig turisme
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (14)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Turisme Bærekraftig turisme

Et mastergradsprogram hones de ferdighetene studentene lærte i sine bachelorstudier. Studentene blir eksperter på sine fagområder og åpner dører for mer lukrative karrieremuligheter.

Hva er en mester i bærekraftig turisme? Som navnet antyder, ser studiet av bærekraftig turisme på skjæringspunktet mellom miljø og turisme. Studentene kan studere business management, gjestfrihet og bærekraft for å utvikle måter å innovere. Noen studenter må kanskje fullføre en masteroppgave for å fullføre programmet. Studentene kan ofte fokusere sine studier på turisme økonomi, strategisk ledelse, markedsføring eller mer. Heltidsstudenter kan trenge mellom ett og to år for å tjene en master i bærekraftig turisme, avhengig av programmet.

Studenter som har uteksaminert med en mastergrad i bærekraftig turisme har generelt oppnådd bedriftsledelseferdigheter som mange bedrifter verdsetter. Videre kan arbeidsgivere søke disse kandidatene på grunn av deres kritiske tenkning ferdigheter og forståelse av store markedskrefter.

Noen Master i bærekraftig turisme kan koste mer enn andre. Det er viktig for elevene å sjekke med sine universiteter for å se hvor mye deres spesielle programmer vil koste. De bør spørre om kostnaden per kreditttimme, antall kreditt timer de måtte trenge, og om det er forskjell i kostnader for lokale eller internasjonale studenter.

Ved uteksaminering med en Master i bærekraftig turisme, kan folk ha mange karrieremuligheter tilgjengelig. Noen nyutdannede blir turismedirektører som overvåker driften av hoteller, alpinanlegg og andre turistmål. Andre går på jobb for turisme selskaper, for eksempel cruise linjer. Disse konsulentene og rådgiverne arbeider for å gjøre bedriften mer miljøbevisst uten å ofre kvalitet. Noen av disse fagfolkene arbeider opp med regissørnivået på turismefokuserte selskaper og styrer hele lag med medarbeidere.

Akkurat som turisme kan ta deg hvor som helst, kan studentene tjene en master i bærekraftig turisme fra hvor som helst med en internettforbindelse. Studenter som foretrekker tradisjonelle klasserom kan velge mellom lokale, regionale og internasjonale universiteter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.