Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 116 Mastergrad i Bærekraftighet 2023

116 Mastergrad Programmer i Bærekraftighet 2023

Oversikt

En mastergradsstudium følger ofte ferdigstillelse av en bachelorgrad. I jakten på en mastergrad, tar studentene et dypt dykk inn i det valgte emnet og blir mer spesialisert enn tidligere. Denne bedre forståelsen av emnet lar ofte studenten å forfølge mer lønnsomme karriereveier.

Hva er en mester i bærekraft? Disse masterprogrammene forbereder studentene til å møte klimaendringer og skape en mer bærekraftig verden. Studentene tar kurs i ledelse, miljøstudier, forretningsvirksomhet, økosystemer, avfallshåndtering og økonomi og politikk. Videre lærer elevene om samspillet mellom hvert av disse emnene og studerer teorier om hvordan man bygger et mer miljøbevisst samfunn. En heltidsstudent kan fullføre et program som dette på så lite som ett år eller så mye som to år, avhengig av universitetet.

Nyutdannede med mastergrad i bærekraft har ofte toppnøkkeladministrasjonsferdigheter som de kan søke på nesten hvilken som helst karriere. Videre lærer elevene hvordan man skal arbeide med komplekse systemer for å oppnå et mål. Arbeidsgivere kan også verdsette forskerferdighetene som disse studentene får.

Før du melde deg på, bør potensielle masterstudenter vurdere kostnadene for hvert program. Variabler som kostnad per kreditt, studentens beliggenhet og lengden på programmet kan påvirke prisen på en Master i bærekraft.

Mange kandidater med en Master i bærekraft fortsetter å bli miljøspesialister for private firmaer eller offentlige byråer. Disse spesialistene fungerer som konsulenter som lærer disse organisasjonene om miljøpåvirkningen av prosjektene sine. Bedrifter kan ansette nyutdannede for å sikre at de forblir bærekraftige eller å gjennomføre miljøvennlige retningslinjer på sine arbeidsplasser. Nyutdannede kan også fortsette å være ledere av miljøfokuserte ideologier eller forskere ved høyere utdanningsinstitusjoner.

Fremtidsstudenter har mange alternativer som de kan velge å studere. Studentene kan ta kurs online, på lokale universiteter eller i et fremmed land. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Bærekraftighetsstudier
 • Bærekraftighet
Studieretninger
 • Bærekraftighetsstudier (116)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat