Keystone logo

1 Master Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag Baking 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studiet av mat og drikke
  • Matfag
  • Baking
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Studiet av mat og drikke Matfag Baking

Mastergradsprogrammer gir studentene mulighet til å fremme karriere med intensiv utdanning. I motsetning til grunnkurs har masterstudier en tendens til å involvere et tyngre fokus på virkelige prosjekter og forskning.

Hva er en Master i Baking? Dette kulinariske programmet innebærer typisk teknikkbasert trening, samt en sterk teoretisk bakgrunn for å fremme kreativitet på kjøkkenet. Studentene kan studere historiske og kulturelle bruksområder av bakevarer mens de lærer å produsere noen av de søteste og mest moderne matene fra hele verden. I tillegg kan studentene få det praktiske forretningsområdet som trengs for å lykkes i en gjestfrihetskontekst ved å skape trygge og effektive arbeidsmiljøer. På grunn av den praktiske naturen av dette feltet, inkluderer programmer ofte en større del av praktik eller praktisk erfaring til kurs, men dette kan variere fra institusjon til institusjon.

Studier baking på avansert nivå gir nyutdannede med mange konkurransedyktige ferdigheter som tidsstyring, ekspertnivå bakingsteknikker og forretningskunnskap. Disse evner kan hjelpe nyutdannede lede matpakken nå og i fremtiden, samt bistå deres økonomistyringsevner.

Utstyr, materialer, plassering og programvarighet er bare noen av de mange mulige kostnadsfaktorene studentene bør vurdere. For den mest nøyaktige økonomiske informasjonen, bør potensielle elever nå ut til programmets opptak eller bursarkontorer.

Avansert opplæring i baking kan gi mulighet for karriere både nær og langt. Studentene kan fortsette å finne sysselsetting innen gjestfrihet, helsetjenester og utdanning. Kombinasjonen av praktisk trening og forretningsfokus kan gjøre det mulig for studenter å lykkes med å drive egne bedrifter eller delta i større organisasjoner som konditorkokk, mesterbakere, bryllupskake designere, konditori og andre relaterte stillinger.

Siden en Master i Baking innebærer så mye hands-on aktivitet, må de fleste emner bli ferdig på campus. Noen programmer kan imidlertid tilby fjernalternativer for de teoretiske eller forelesningsfokuserte kursene. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.