Keystone logo

12 Master Programmer i Livsferdigheter Barnepass 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Livsferdigheter
  • Barnepass
Studieretninger
  • Livsferdigheter (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Livsferdigheter Barnepass

Med en mastergrad, kan studentene øke karrierevekstpotensialet eller forberede seg på akademiske sysler. De fleste programmer tar ett til to år for å fullføre og fokusere på et enkelt emne.

Hva er en Master i barnepass? Programmet fokuserer generelt på omsorg for små barn og spedbarn under seks år. Kursarbeid omfatter vanligvis barnehager og teknikker for å holde barna trygge og engasjert. Studentene kan velge mellom valgfag for å individualisere sine klasser til sine spesifikke karrieremål. I løpet av programmet kan elevene lære måter å gripe inn, oppdage og diagnostisere forskjellige endringer og patologier som kan manifestere seg i et barns tidlige år. Programmene tilbyr generelt en rekke karriereveier for studenter interessert i å utvikle sin kunnskap om barnepass.

I denne type program kan professorer oppmuntre sine studenter til å utvikle kritiske analysevner for forskning. Utvider seg utenfor klasseromsmiljøet, kan kritisk analyse hjelpe enkeltpersoner til å ta bedre beslutninger i sitt personlige og profesjonelle liv. Forbedret konsultasjon og lederegenskaper kan brukes på arbeidsplasser, mellommenneskelige forhold og samspill i et samfunn.

Gradprogrammene varierer i pris avhengig av sted og institusjon. Studentene bør undersøke de tilgjengelige alternativene for å bestemme det beste programmet til den rimeligste prisen.

En master i barnehage kan forberede studentene på karriereveier i undervisning, veiledning og sosialt arbeid. En kandidat kan finne en jobb som en familie støtte arbeidstaker, advokat for funksjonshemmede barn eller foster omsorg caseworker. Noen nyutdannede har gått inn i offentlig administrasjon for å forkynne for politikk og prosedyrer som drar nytte for små barn og deres familier. Noen har også gått inn i humanitært arbeid for å hjelpe og støtte ugunstige familier og barn i deres lokalsamfunn.

Skaff deg en grad med fleksibiliteten som tilbys av et online-program eller ansikt-til-ansikt-samspillet fra et lokalt universitet. Start søk på programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.