Keystone logo

27 Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag Bbliotekvitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Arkivfag
  • Bbliotekvitenskap
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (27)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Arkivfag Bbliotekvitenskap

Å skaffe en mastergrad er et vanlig skritt for studenter fra et bredt spekter av bachelorbakgrunn. Denne graden gjenkjenner ekspertise i et valgt felt og er et krav for noen avanserte stillinger.

Hva er en mastergrad i bibliotekskunskap? Master i biblioteket Science programmer underviser grunnlaget for informasjon lagring, tilgang og ledelse. Studentene kan velge et mer tradisjonelt fokus på bibliotekarier eller forfølge en teknologibasert grad med fokus på digitale medier og tjenester. Avhengig av konsentrasjonsområdet kan tilbudte kurssystemer omfatte informasjonssystemdesign, menneske-datamaskininteraksjon, katalogisering og beholdning.

Studenter som driver en mastergrad i bibliotekskunskap, lærer viktige ferdigheter som databehandling, bruk av informasjonsteknologi og beste praksis for informasjonstjenester. Denne graden gir en utmerket overgang fra bachelorstudier til karriereforberedelse og kan forbedre en arbeidsfaglig ferdighetssett.

En Master i biblioteksteknologi tar vanligvis to til tre år å fullføre, selv om mange institusjoner tilbyr fleksibel planlegging for de som trenger lengre tid. Kostnaden ved å oppnå en mastergrad vil avhenge av institusjonen, noe som gjør det viktig at studentene kontakter opptakskontoret direkte for spesifikke registrerings- og innmeldingsavgifter.

Denne graden gir et solid grunnlag for enkeltpersoner som søker informasjonsbasert karriere i både privat og offentlig sektor. Bureau of Labor Statistics forutser at biblioteksarbeidsforventning vil øke fra 2 til 7 prosent gjennom året 2024. I tillegg til å bli bibliotekarer i skolene, offentlige biblioteker, offentlige bygninger eller sykehus, kan kandidater gå videre til karrierer som arkivister, informasjonsarkitekter, samlinger kuratorer, metadata spesialister eller forsknings bibliotekarer.

Mange høyskoler og universiteter rundt om i verden har Master i biblioteket Science programmer. Å jobbe med en grad på nettet er et godt alternativ for studenter som bor i fjerntliggende områder, ikke har tilgang til et program lokalt eller trenger fleksibel planlegging. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.