We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

39 Master Programmer i Forretningsstudier Forretning Bedriftsøkonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Forretning
  • Bedriftsøkonomi
Studieretninger
  • Forretningsstudier (39)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Forretningsstudier Forretning Bedriftsøkonomi

Mastergraden er ment å tillate studentene å fortsette sin utdanning etter fullført et universitet. Ferdigheter og kunnskaper som tilbys av en mastergrad program er ment å forberede kandidatene til å hoppe rett inn i en vellykket karriere.

Hva er en Master i Business Economics? Dette fagfeltet er en gren av virksomheten som fokuserer spesielt på anvendelse av økonomi som gjelder driften av et selskap. Forretningsøkonomistudenter ofte ta en kombinasjon av emner fra både økonomi og business programmer. I tillegg er det mange nødvendige sosialpolitiske studier, inkludert antropologi, psykologi og offentlig økonomi.

Business er en av de mest givende felt å bygge en karriere i, men det kan være en bransje som er vanskelig å bryte seg inn. Studerer bedriftsøkonomi fordeler studenter ved å tilby en unik vinkel av fokus som ofte gjør dem attraktive for selskaper.Master holders vanligvis tjene mye høyere lønn, og er ofte mer ettertraktet.

Kostnaden for å tjene en mastergrad kan variere ganske mye. Skolen og program du velger vil påvirke undervisning og andre kostnader. Din studielandet endrer også kostnadene. Før du melde deg på en Business Economics program, er det ganske lurt å undersøke den nødvendige utgifter.

De fleste av de yrker som er tilgjengelige for nyutdannede av bedriftsøkonomiske feltet er i analytics. Økonomiske eksperter hjelpe måle markedet, gi anbefalinger, og innflytelse beslutninger. Det er mulig å jobbe som en investering rådgiver, markedsundersøkelser spesialist, business analytiker, eller banksjef. Hvis du er interessert i ledelse, er det også mulig å bli direktør for finans. Mastergrader er vanligvis nødvendig for å begynne på høyt nivå bedriftsøkonomiske arbeidsplasser.

Hvis du er interessert i å tjene en grad i bedriftsøkonomi, begynner ved å finne programmet som er riktig for deg. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.