Keystone logo

30 Master Programmer i Økonomistudier Finans Bedriftsfinans 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Finans
  • Bedriftsfinans
Studieretninger
  • Økonomistudier (30)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Finans Bedriftsfinans

Tjene en mastergrad er en ganske stor prestasjon som skiller deg ut fra andre fagpersoner. Dette nivået av grad gir avansert opplæring, og gir deg kompetanse og et nivå av engasjement som er sikker på å hjelpe deg å få en jobb i ditt felt.

Hva er en Master i Business Finance? Dette masterstudiet forbereder studentene på kompleksiteten i bedriftens økonomistyring. Arbeids vanligvis omfatter regnskap, økonomi, økonomisk modellering, formuesforvaltning og investment banking. Studentene kan også bli pålagt å ta statistikk, lineær algebra og andre fokuserte matematikk kurs avhengig sitt område av spesialisering. Noen programmer tilbyr spesialisert trening i corporate finance, finansiell teori og selv behavioral finance. Elevene trenger en bachelorgrad for å søke på programmet, men graden trenger ikke nødvendigvis å være i en bedrift felt.

En Master i Business Finance gir real-world eksponeringen mot vanskelighetene med personlig og corporate finance. Studentene får mulighet til å utvide sine kunnskaper og ferdigheter i forberedelse til å ta på situasjoner som fusjonerer og oppkjøp, omdisponering av eiendeler, og prediktiv analyse.

Kostnaden for å få en Master i Business Finance er avhengig av institusjonen. Det er best å kontakte hver innleggelser avdeling for å få en oversikt over gjeldende plan for undervisning, avgifter og estimerte kostnader for nødvendige læremidler som bøker og programmer.

Mange akademikere forfølge karrierer i forsikring, personlig økonomisk planlegging, corporate økonomistyring, private equity eller kommersiell bank. Studentene kan også velge å starte sin egen finansielle tjenester firmaet jobber som konsulent for enkeltpersoner eller bedrifter. Andre kan begi seg ut i det offentlige og ta på seg roller som regnskapsførere, revisorer og skatte preparers.

Hvis det å være en heltidsstudent ikke er mulig eller praktisk, kan du sikkert finne anerkjente online programmer som passer inn i din nåværende livsstil. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.