Keystone logo

41 Master Programmer i Teknologi Informasjonssystemer Bedriftsinformasjonssystemer 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Informasjonssystemer
  • Bedriftsinformasjonssystemer
Studieretninger
  • Teknologi (41)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Informasjonssystemer Bedriftsinformasjonssystemer

Et mastergradsprogram er utviklet for de som allerede har fullført grunnstudier i et bestemt felt. Disse grader forbedrer ferdighetene utover det innledende nivået og fører til en større mestring av et yrke. De fleste programmene varer mellom ett til to år og vil kreve et sluttprosjekt eller avhandling som skal fullføres.

Hva er en Master i Business Information Systems? Disse programmene forbereder kandidater til å styre og kontrollere viktig informasjon ved hjelp av datateknologi. Studentene kan lære å blande ulike teknologier sømløst sammen og legge til rette for behovene til store organisasjoner. De kan også lære å dele viktige data samtidig som de er sikre. Disse programmene kan hjelpe elevene til å bli profesjonelle som kan tilby fleksible og lydhøre informasjonsnettverk som også er sikre.

Kunnskaper om maskinvare, programvare og databehandlingsteknikker gir disse nyutdannede muligheten til å forbedre ytelsen til eksisterende informasjonssystemer. De kan evaluere eksisterende datanettverk og maksimere operasjonseffektiviteten. De kan også være i stand til å designe og implementere nye systemer og lede lag fra andre IT-fagfolk.

Kostnader for en avansert grad kan variere. Studentene bør kontakte opptaksavdelingen på skolene som de vurderer for spesifikke detaljer. I tillegg til kostnadene for undervisning og materialer, er det også nødvendig å budsjett for reiseutgifter og boliger.

Etter å ha fullført en Master i Business Information Systems, er kandidater klar for karriere som IT-avdelingsledere og prosjektledere. De vil ha ulike muligheter for næringer og kan fungere for private bedrifter, ideelle organisasjoner eller offentlige etater.Teknologi- og teleselskap ansetter disse ekspertene for å overvåke flere informasjonsnettverk. Noen mer initiativrike kandidater kan velge å starte egne selskaper eller jobbe som konsulenter.

Online kurs er tilgjengelig som enkelt utvider læringsmulighetene for internasjonale studenter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.