Keystone logo

31 Master Programmer i Biovitenskap Biologisk mangfold 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Biovitenskap
 • Biologisk mangfold
Studieretninger
 • Biovitenskap (31)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Biovitenskap Biologisk mangfold

  En Master of Science er en avansert grad som kan tjene på omtrent to års skolegang etter et bachelorprogram. For mange studenter er opptak av en MSc kulminasjonen av år med studier og arbeid, og det kan bidra til utrolige pedagogiske og profesjonelle muligheter.

  Hva er en MSc i biologisk mangfold? Dette læringsprogrammet hjelper elevene å forstå hvordan de ulike økosystemene som finnes i vår verden, påvirker både menneskelige og dyrelivspopulasjoner. Studentene lærer også hvordan man styrer og beskytter disse økosystemene. Mulige kurs kan omfatte evolusjon og biologisk mangfold, økosystem helse og bærekraft, bevaringsetikk, miljølov og klimapolitikk. Noen MSc-programmer krever også at studentene skal gjennomføre en avhandling eller et endelig forskningsprosjekt for å fullføre sin gradskrav.

  Å tjene en MSc kan være en fordel for studenter som de lærer å bruke avanserte vitenskapelige teknikker for å bedre forstå verden.Studentene oppdager også nye måter å se på og løse problemer, noe som kan bidra til å gjøre studentene uunnværlige i sin fremtidige karriere.

  Kostnaden for å oppnå en MSc kan variere for hver student, da faktorer som skolens plassering og programmets lengde kan påvirke sluttprisen. Studenter som er interessert i å tjene denne graden, anbefales å undersøke deres potensielle skole for å forstå den økonomiske forpliktelsen til utdanningen.

  Studenter som uteksaminerer med en Master of Science i biologisk mangfold er ofte godt egnet for karriere innen utdanning, bevaring, økoturisme, vitenskap, forskning og konsultasjon. Mulige jobbtitler inkluderer bevaringsdoktor, feltundersøkelsesarbeider, økolog, hydrolog, miljøopplærer, dyrebeholder og bevaringsoffiser. Noen nyutdannede kan velge å fortsette sin utdannelse og tjene en PhD for å bli høyt kvalifiserte eksperter på sitt felt.

  Hvis du er interessert i å beskytte mennesker, miljø og dyreliv som utvikling fortsetter rundt om i verden, så kan denne graden være en god form for deg. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.