We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

6 Master Programmer i Biovitenskap Botanikk 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Biovitenskap
 • Botanikk
Studieretninger
 • Biovitenskap (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Biovitenskap Botanikk

  Å tjene en mastergrad er en utdannet prestasjon på høyere nivå som vanligvis tar minst to år med å delta på skolen på heltid. Studenter som oppnår en mastergrad kan være i stand til å utnytte de personlige og faglige mulighetene som videreutviklingen av utdanningen kan gi.

  Hva er en Master i botanikk? Dette faglige programmet gir studentene de ferdigheter og kunnskap de trenger for karriere innen biologisk vitenskap med vekt på planteliv. Studentene lærer om de biokjemiske prosessene som er involvert i alt planteliv, i tillegg til de innebygde strukturer, evolusjonær utvikling og egenskaper av forskjellige former for planter, fra en mikroskopisk sopp til et gigantisk treverk.

  En Master i Botany programmet kan være gunstig for studenter som de lærer å utføre sin egen forskning, hvordan å gi profesjonelle presentasjoner, og hvordan å analysere planteprøver effektivt.Disse ferdighetene kan hjelpe til med å forberede elevene på de vanskelige rammene av deres fremtidige arbeidsplass.

  Hver skole som tilbyr et mastergradsprogram i botanikk vil avvike i deres krav, og dermed kan prisen også variere. Studentene anbefales å fullt ut undersøke deres potensielle skole og mastergradsprogram før de begynner sin grad.

  Graduating med en Master i botanikk hjelper til med å forberede studentene på karriere innen vitenskap, utdanning, forskning, bevaring, utvikling, regjering eller farmakologi. Studentene kan velge å jobbe som botanikere som studerer planter i fjerne skoger, som forskere studerer virkningen av klimaendringer på skog, eller i bioteknologi som bidrar til å utvikle nye medisiner og behandlinger ved hjelp av planter og urter. Studenter som er spesielt lidenskapelige om botanikk, kan velge å tjene en doktorgrad etter en mastergrad slik at de kan konsentrere sine studier på et bestemt område.

  Skoler kan tilby nettstudier eller fjernundervisningsklasser for botanikstudenter, slik at de kan tjene sin mastergrad uavhengig av deres geografiske plassering. For å finne et utdannet program som fungerer for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.