We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

11 Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Buddhistiske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Buddhistiske studier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Buddhistiske studier

En mastergrad er en avansert college grad, vanligvis begynt etter å tjene en bachelorgrad. En mastergradsindikator indikerer et høyt nivå av profesjonelt vitenskapelig arbeid, og blir typisk fullført i ett til tre år.

Hva er en master i buddhistiske studier? Gjennom en mastergrad i buddhistiske studier, vil studentene få høy kunnskap om de historiske, sosiale og kulturelle innstillingene fra hvilke buddhistiske tekster og kultur har oppstått. Programmer med en åndelig konsentrasjon lærer studenter gjennom mekling og rituelle praksis i kurs som Introduksjon til buddhistisk meditasjon. Noen tverrfaglige tilnærminger kombinerer buddhistiske studier med studier i Sør og Sørøst-Asia. Kurs i disse programmene kan omfatte Buddhismhistorie i India og Tibet eller Introduksjon til klassisk tibetansk språk.

Nyutdannede med en master i buddhistiske studier vil få en godt avrundet kunnskap om buddhismens personlige, sosiale og akademiske anvendelser, og forbedre deres evne til å utdanne og samhandle med sine lokalsamfunn. En mastergrad kan også brukes som en stepping stone til et doktorgradsprogram.

Lengden på tid som trengs for å fullføre en master i buddhistiske studier, vil avhenge av studentens kunnskap om språk og religion. Programmets varighet har stor innvirkning på kostnadene. Kontakt universiteter og skoler med programmer som interesserer deg for mer spesifikk informasjon om kostnader.

En master i buddhistiske studier vil forberede studentene til å bli utøvere eller oversettere, eller å jobbe med buddhistiske samfunn, forme formasjonen og forståelsen av buddhismen. Noen av disse stillingene er utviklet til støtte for buddhistiske samfunn. Andre er utformet for å hjelpe de utenfor det buddhistiske fellesskapet å få en bedre forståelse av buddhismen, dens historie og de som utøver det. Mange mennesker som velger å forfølge en mastergrad i buddhistiske studier, går videre til et doktorgradsprogram. Med doktorgrad vil folk kunne bli lærde og lærere på universitetsnivå.

Programmene kan variere fra en institusjon til den andre, avhengig av hvilken studiekonsentrasjon du har valgt. For å finne en mastergrad i buddhistiske studier som passer dine behov, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.