Keystone logo

76 Master Programmer i Arkitektur By- og regionplanlegging 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Arkitektur
 • By- og regionplanlegging
Studieretninger
 • Arkitektur (76)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Arkitektur By- og regionplanlegging

  En master i byplanlegging og regional planlegging er et omfattende program som tilbyr utdanning og relevante ferdigheter for å forberede studentene på høyt nivå stillinger i regional planlegging. Studenter som er interessert i planlegging for byutvikling, regional utvikling eller industriell utvikling, oppfordres til å søke om master i byplanlegging.

  &nbsp

  Hva er en master i byplanlegging? En master i byplanlegging og regional planlegging er utformet for å lære studentene en rekke emner og ferdigheter som vil forberede dem til å holde høyt stillte stillinger på by- og regionalplanleggingskomiteer. Studentene skal ta kurs i kjernefag som fokuserer på teori og historie med planlegging, analysemetoder, dynamikk i storbyutvikling og plan implementering. Studentene kan tilpasse sin utdanning for å spesialisere seg på områder som transport, miljø, samfunnsutvikling, arealbruk og økonomisk utvikling.

  &nbsp

  Studenter som mottar master i urban og regional planlegging, lærer svært verdifulle ferdigheter som gjør dem i stand til å lage veldesignede byutviklingsplaner. Studenter som er utstyrt med kunnskap og erfaring som tilbys i programmet, er bedre forberedt på å forfølge høyt nivå på utviklingsplanleggingsstillinger.

  &nbsp

  Kostnaden for en master i byplanlegging og regional planlegging avhenger av institusjonens beliggenhet og dens individuelle finans- og undervisningspolitikk. Avhengig av institusjon og mengde studiepoeng tatt hvert semester, kan studentene fullføre programmet på så lite som to år.

  &nbsp

  Studenter som fullfører masterstudiet i urban og regional planlegging er kvalifisert til å forfølge karriere i byplanlegging og utvikling, samfunnsboliger og sosial utvikling, transportplanlegging, miljøplanlegging, økonomisk utviklingsplanlegging, arealplanlegging, kystforvaltning, urban design, offentlig politikk og ledelse, historisk bevaring, arbeidskraftutvikling og mange flere relaterte felt.

  &nbsp

  For å begynne jakten på en master i byplanlegging, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.