Keystone logo

90 Master Programmer i Bygg- og anleggsnæring Bygg- og prosjektledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Bygg- og anleggsnæring
 • Bygg- og prosjektledelse
Studieretninger
 • Bygg- og anleggsnæring (90)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Bygg- og anleggsnæring Bygg- og prosjektledelse

  En mastergrad kan være overgangen en student gjør for å oppnå terminalopplæring, eller det kan være det siste trinnet i en akademisk karriere etter grunnskole. Disse kursene har en tendens til å ta et sted mellom ett til seks år, oftest to til fire.

  Hva er en master i prosjektledelse? Disse grader er vanligvis rettet mot personer som ønsker å forfølge en karriere som byggeleder, og som sådan inneholder ofte en blanding av teoretisk og praktisk kurs. Eksempelklasser kan omfatte risikostyring, eiendomsmegling, økonomistyring, bærekraftig design og prosjektledelse praktisk kurs. På grunn av den profesjonelle karakteren til mange av disse programmene, kan elevene også finne at deres klassekamerater er i stand til å gi et vell av erfaringskunnskap som kan bli satt i bruk umiddelbart etter eksamen.

  Organisatoriske ferdigheter som er avgjørende for en sjefs suksess blir ofte skarpere i løpet av et masterprogram.Kunnskaper om økonomi og design kan også hjelpe eksisterende byggepersonell å effektivisere sine virksomheter og bidra til suksess for deres organisasjoner.

  Kostnaden for et program er et viktig problem når du vurderer alternativene dine. Kontakt de valgte skolene dine direkte for å bekrefte at du får de mest nøyaktige undervisningstallene.

  Ledelsen av byggeplasser og prosjekter inkluderer ofte mange kompliserte bekymringer. For store anstrengelser er disse oppgaver vanligvis delt mellom flere ledende fagfolk. Risikobestyrere kan for eksempel jobbe med å utvikle sikkerhetsprotokoller, ansattes retningslinjer og forsikringsordninger for å minimere potensialet for tap og redusere sin usannsynlige forekomst. En utdannet Master of Construction Project Management-programmet kan også finne arbeid som konsulent, og hjelpe investorer eller grupper å bestemme muligheten for ulike byggeprosjekter gjennom en datafokusert tilnærming og kunnskap om finansmarkedene.

  Å videreføre en utdanning kan være nøkkelen til å låse opp potensialet i byggopplevelsen din. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.