Keystone logo

1 Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Catering 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studiet av mat og drikke
  • Mat- og drikkevarevirksomhet
  • Catering
Studieretninger
  • Studiet av mat og drikke (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular education type

Popular locations

Master Programmer i Studiet av mat og drikke Mat- og drikkevarevirksomhet Catering

Tjene en mastergrad er en utmerket måte å jumpstart din karriere, og skriv en mer vellykket og avansert posisjon. For å melde deg på et masterprogram, må du først få en bachelorgrad. Studenter som velger å fortsette sin utdanning har ofte en betydelig fordel.

Hva er en Master i Catering? I hovedsak tjene en grad i catering forbereder studentene til å drive en catering virksomhet eller annen mat gjestfrihet selskapet. Kurs vanligvis fokusere på tid og ressursstyring, budsjettering, markedsføring, regnskap, lagerstyring, og ansettelsespraksis. Det er viktig at elevene forstår at et studium i catering er mer lik en virksomhet program enn en kulinarisk en. Det er uvanlig for kurs for å fokusere på kokkekunnskaper.

Studerer catering gir elevene gode tid ledelse og forbereder dem til å trives i en karriere.Forskere er interessert i entreprenørskap også ha nytte av å få ledelse og ledelsesmessige ferdigheter de trenger for å starte sin egen virksomhet eller driver et eksisterende selskap.

Utgiftene forbundet med å tjene en mastergrad i catering variere ganske mye. Mange faktorer, slik som skole og programmet for valget, samt studielandet, påvirker undervisning og andre avgifter. Gjør din forskning for å vite hva kostnadene vil være å melde.

Det kan virke som catering er et bestemt område i fokus som bare ville tillate for noen karriere alternativer, men det er faktisk mange felt som catering grad akademikere kan forfølge, inkludert mat service, mat markedsføring, restaurant ledelse, og catering ledelse. Spesifikke stillinger inkluderer gjestfrihet ledere, ansette koordinatorer, operatører, markedsførere, nestledere og catering ledere. Catering er et unikt felt som tilbyr nyutdannede mange muligheter.

Hvis du er interessert i en utdanning i catering, komme i gang i dag. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.