Keystone logo

4 Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Catering og ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Turisme og serviceindustri
  • Servicenæring
  • Catering og ledelse
Studieretninger
  • Turisme og serviceindustri (4)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Catering og ledelse

Etter å tjene en bachelorgrad, skal studentene være kvalifisert til å begynne på en mastergrad programmet til å fortsette sine studier. Dette vil gi dem med avanserte ferdigheter og kunnskaper som gjør at nyutdannede til å hoppe rett inn i en vellykket karriere i sitt felt.

Hva er en Master i Food Service Management? Ved å kombinere restaurant drift kunnskap og generell forretnings operasjonell kunnskap, tilbereder maten service management studium studentene til å bli en leder eller operatør i en restaurant. Kursene vil omfatte markedsføring, budsjettering, ressursstyring, og andre nødvendige virksomheten ferdigheter, samt restaurant ledelse, som for eksempel mellommenneskelig kommunikasjon, team ledelse, og matlaging krav.

Mastergrader nytte studenter ved å forberede dem for avanserte stillinger som ikke ellers ville være mulig.Høyere lønn kan være tjent og kommunikasjons- og lederegenskaper ervervet er gunstig i alle aspekter av liv og arbeid.

Før du melde deg på en food service management program, være sikker på å undersøke kostnadene for flere programmer. Forskjellige skoler, lengder av studiet, og til og med studielandet vil alle påvirke hvor mye det koster å fullføre studiet.

Den vanligste karriere du kan forfølge med en mastergrad i food service management er som en restaurant operatør eller manager. Dette fagområde er spesielt gunstig hvis du ønsker å bli en gründer og starte din egen spisested, selv om det er like effektivt i å forfølge lederstillinger i eksisterende restauranter. Posisjoner inkluderer markedsdirektør, operatør, kundeservice manager, eller catering manager. Det er også mulig å satse på en karriere som renovasjonsarbeideren eller helseinspektøren.

De som er interessert i å bli en leder eller leder i en restaurant bør vurdere om mat service management er riktig for dem. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.