4 Catering og ledelse Master-grader funnet
- MSc
- MA
- Master
- Turisme og serviceindustri
- Servicenæring
- Catering og ledelse
- Europa2
- Asia1
- Nord-Amerika1
4 Catering og ledelse Master-grader funnet
Utvalgte
Universidade Católica Portuguesa – Porto
Raskere veiledning
Master i matteknikk
- Porto, Portugal
MSc
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk, Portugisisk
Raskere veiledning
ESBs mastergrad i matteknikk, er rettet mot de som er interessert i mat- og bioprosessteknikk, risikovurdering, prosessutvikling og kontroll, avanserte produksjonssystemer og tilhørende miljø- og sosiale spørsmål. Denne spesialiseringen fører nyutdannede til ulike jobbmuligheter i en av de viktigste sektorene i Portugal og EU.
Utvalgte
University of Parma
Mastergrad i ingeniør for næringsmiddelindustrien
- Parma, Italia
MSc
Fulltid, Deltid
2 år
Blandet, På universitetsområdet
Engelsk
Denne mastergraden i maskinteknikk ble opprettet for å assimilere det beste sektorens særegenheter har å tilby, det vil si for næringsmiddelindustrien som forener aspekter av mange forskjellige disipliner.
Taylor’s University
Master i filosofi (matstudier)
- Subang Jaya, Malaysia
Master
Fulltid, Deltid
18 måneder
På universitetsområdet
Engelsk
Master of Philosophy (Food Studies) tar sikte på å gifte kandidater til høyt kvalifiserte fagfolk som er eksperter innen matstudier. For å oppnå dette har Taylor's University og University Toulouse Jean Jaurès (UT2J) utformet en omfattende læreplan som omfatter komponenter som forskningsmessige ferdigheter, antropologi og sosiologi av mat, forståelse av de ulike matkulturer, mattrender og forretningsmessige utsikter, sosiopolitiske problemstillinger på maternæring og folkehelse og mange flere.
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics (MAFMD)
- Los Angeles, USA
MA
Fulltid, Deltid
32 timer
Fjernundervisning, På universitetsområdet
Engelsk
Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics vil forberede studentene til å kommunisere prinsipper og praksis for livslang ernæring relatert til helse og lang levetid, samt evaluere prinsipper og praksis knyttet til velvære. På slutten av dette programmet vil kandidater kunne implementere beste praksis innen personalforvaltning relatert til matserveringssystemer og sitte for det nasjonale sertifiseringsnemnda for diettledere (CBDM) Credentialing Exam.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populært studieformat
Master Programmer i Turisme og serviceindustri Servicenæring Catering og ledelse
Etter å tjene en bachelorgrad, skal studentene være kvalifisert til å begynne på en mastergrad programmet til å fortsette sine studier. Dette vil gi dem med avanserte ferdigheter og kunnskaper som gjør at nyutdannede til å hoppe rett inn i en vellykket karriere i sitt felt.
Hva er en Master i Food Service Management? Ved å kombinere restaurant drift kunnskap og generell forretnings operasjonell kunnskap, tilbereder maten service management studium studentene til å bli en leder eller operatør i en restaurant. Kursene vil omfatte markedsføring, budsjettering, ressursstyring, og andre nødvendige virksomheten ferdigheter, samt restaurant ledelse, som for eksempel mellommenneskelig kommunikasjon, team ledelse, og matlaging krav.
Mastergrader nytte studenter ved å forberede dem for avanserte stillinger som ikke ellers ville være mulig.Høyere lønn kan være tjent og kommunikasjons- og lederegenskaper ervervet er gunstig i alle aspekter av liv og arbeid.
Før du melde deg på en food service management program, være sikker på å undersøke kostnadene for flere programmer. Forskjellige skoler, lengder av studiet, og til og med studielandet vil alle påvirke hvor mye det koster å fullføre studiet.
Den vanligste karriere du kan forfølge med en mastergrad i food service management er som en restaurant operatør eller manager. Dette fagområde er spesielt gunstig hvis du ønsker å bli en gründer og starte din egen spisested, selv om det er like effektivt i å forfølge lederstillinger i eksisterende restauranter. Posisjoner inkluderer markedsdirektør, operatør, kundeservice manager, eller catering manager. Det er også mulig å satse på en karriere som renovasjonsarbeideren eller helseinspektøren.
De som er interessert i å bli en leder eller leder i en restaurant bør vurdere om mat service management er riktig for dem. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.