Keystone logo

23 Master Programmer i Naturvitenskap Biologi Cellebiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Naturvitenskap
  • Biologi
  • Cellebiologi
Studieretninger
  • Naturvitenskap (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Naturvitenskap Biologi Cellebiologi

En populær kandidatgrad for studenter som ønsker å lære mer er en mester. Studentene kan utvikle større innsikt og kunnskap om bestemte områder i deres fagområder, noe som bidrar til å forberede dem på karriere.

Hva er en Master i Cellbiologi? Dette programmet er utviklet for studenter som ønsker å dykke inn i molekylærbiologi. Studentene kan typisk velge mellom en rekke forskjellige emner, som kan omfatte immunologi, kreft, moderne biofysikk, kjemisk biologi, mikrobiologi, plantebiologi, stamcellebiologi eller farmakologi. Spesifikke klasser kan omfatte molekylær genetikk, molekylærbiologi av DNA, pattedyrgenoverføring, bioetikk, avansert genetikk, utviklingsbiologi, neurobiologi eller immunopatologi. Studentene lærer i både klasserom og laboratoriemiljøer, og de fleste læreplaner inkluderer utvikling av en forskningsoppgave.

Det er mange fordeler for de som driver denne avanserte grad. Noen ferdigheter som kan utvikles inkluderer kritisk tenkning, detaljert oppmerksomhet og evnen til å jobbe selvstendig.

Når det gjelder å velge en høyskole, bør studentene forstå at undervisning kan variere sterkt fra en skole til en annen. Studentene skal ringe og spørre om undervisnings- og andre gebyrkrav, så vel som om det finnes stipend, stipend eller annen økonomisk hjelpemulighet.

Personer som tjener sin mastergrad i cellebiologi er kvalifisert for en rekke karriere innen medisin, botanikk, bioteknologi og genetikk. Noen spesifikke jobbtitler kan omfatte molekylærbiolog, biologilærer, laboratorieteknolog, forskningsspesialist og mobilbiolog. Arbeidsgivere kan inkludere helsevesen, universiteter, private laboratorier, forskningsinstitutter, farmasøytiske selskaper eller regjeringen. For enda flere karrieremuligheter kan noen velge å fortsette videre og forfølge doktorgrad.

Den perfekte skolen kan bli funnet i ditt nabolag, i et annet land, eller tilgjengelig via datamaskinen. Bruk vår omfattende database for å søke etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.