We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

12 Master Programmer i Teknologi Informatikk Data-arkitektur 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Informatikk
  • Data-arkitektur
Studieretninger
  • Teknologi (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Informatikk Data-arkitektur

Studenter som søker en mastergrad har generelt høye mål som kan føre til bedre karrieremuligheter. Etter bachelorutdanningen, er en mastergrad generelt forfulgt av seriøse eller motiverte studenter og kan ta ett til to år å fullføre.

Hva er en Master i Computer Architecture? Med en balansert tilnærming til teoretisk kunnskap og materielle ferdigheter, er denne graden vanligvis rettet mot studenter med datateknikk og datavitenskapsinteresser. Studentene følger generelt et strenge program for å lære maskinvare, dataarkitektur og programmering. De følger en studieplan som kan hjelpe dem med å utvikle ferdigheter i nettverksdesign, beregningsteori og datasystemprogrammering.

Disse studentene er ofte teknologisk dyktige og godt organisert. Deres bakgrunn i arkitektur og teknologi kan også lære dem kreativt problemløsing og å tenke kritisk på flere områder, alle ferdigheter verdsatt i fagfeltet.

Husk at kostnaden for å forfølge en mastergrad i dataarkitektur er ikke den samme overalt. Institusjoner fastsetter generelt sine egne avgifter og kan variere vilt fra hverandre. Det er best å undersøke skolene individuelt for priser.

IT-bransjen er vanligvis vidt åpen for de med bakgrunn i dataarkitektur. En av de viktigste yrkene som studentene graver mot er en datasystemer ingeniør. Ferdighetene som læres med graden, hjelper ofte nyutdannede til å designe integrert programvare og løse tekniske problemer som datasystemer ingeniører må håndtere. I tillegg kan de finne arbeid som nettverksarkitekt eller nettverkskommunikasjonsleder. For studenter med høyere grad, er høye yrker som en systemleder som overvåker nettverksmiljøer for bedrifter ofte oppnåelige mål å oppnå.

I dag kan en rekke studieprogrammer fylles ut på nettet i tillegg til fysisk på campus. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.