Keystone logo

113 Master Programmer i Teknologi Databehandling 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Databehandling
Studieretninger
  • Teknologi (113)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Databehandling

Når individer begynner å jobbe mot en mastergrad, kan de vanligvis forvente å bruke ett til tre år på skolen. Studentene gjennomfører vanligvis et forskningsprosjekt eller avhandling før oppgradering. Kunnskap og ferdigheter oppnådd fra en høyere grad forberede en person for en høyere betalende karriere eller for godkjenning til et doktorgradsprogram.

En person med en lavere grad kan lure på, hva er en Master i Computing? Denne typen program gir kritisk kunnskap om rollen som digitale systemer og deres ledelse innen organisasjoner. Beregning og programmeringsspråk vil bli utviklet på et avansert nivå. Kurset inkluderer informasjonsteknologi prosjektet emner, database management problemer, etikk, digital innovasjon, forskning og menneskelig / datamaskin grensesnitt. Instruktører fokuserer ofte på praktisk anvendelse av teorier i feltet.

En student som fullfører en databehandling mester oppnår et avansert nivå av kunnskap som direkte korrelerer med potensielle karrierer. Problemløsningskompetanse og ledelsesteknikker forbereder studentene på roller i administrativ kapasitet.

Computing er et globalt felt, og avanserte kurs er tilgjengelig nesten hvor som helst i verden. Dette gjør det vanskelig å finne ut en liste over utgifter eller forutsi en gjennomsnittlig kostnad. Etter å avgjøre hvilket program som oppfyller det pedagogiske målet, kan en person kunne finne et grovt anslag over det økonomiske beløpet som er nødvendig for å oppgradere.

Stillinger som programvareutviklere og ingeniører er for tiden tilgjengelige over hele verden. Offentlige byråer, militære operasjoner, offentlige og private organisasjoner og universiteter krever avansert databehandling av ansatte for å lette utformingen og utviklingen av programvare og maskinvare og digital teknologi. En kandidat kan være ansatt i kvantemetode eller velge en karriere som forskeringeniør, IT-leder eller forretningsanalytiker.

Noen studenter foretrekker å delta på et universitet på et fysisk sted, mens andre krever fleksibilitet i nettkurs. Læreplaner er tilgjengelige for å møte en rekke pedagogiske mål. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.