Keystone logo

19 Master Programmer i Teknologi Informatikk Datanettverksarbeid 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Informatikk
  • Datanettverksarbeid
Studieretninger
  • Teknologi (19)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Informatikk Datanettverksarbeid

Så mange mennesker arbeider med datamaskiner i dag. En enkelt husstand kan ha datamaskiner, mobile enheter, skrivere, og til og med TV knyttet til et hjemmenettverk. Brukere forstå kraften av nettverk, samt potensialet kompleksiteten av oppsett. Noen av disse brukerne melde deg på en Master i Computer Networking program for å få legitimasjonen nødvendige for å kvalifisere for en karriere i nettverksadministrasjon og støtte.

Hva er en Master i datanettverk? Det er en avansert grad som går utover informasjonsteknologi (IT) ferdigheter lært som en del av en bachelor-program. Det involverer avanserte nettverk planlegging og gjennomføring, tilkoblings vedlikehold og moderne sikkerhetsproblemer. Det gjør at nyutdannede til å planlegge fleksible, skalerbare systemer til en bedrift eller organisasjon av praktisk talt alle størrelser.

Blant IT-profesjonelle, masterutdannede i datanettverk er blant de best betalte og i den mest etterspørsel.Den økende bruken av nettverk i verdens markeder skaper en kontinuerlig økning i antall nettverk fagfolk som trengs i bransjen.

Kostnader for et datanettverk masterprogram varierer mye i henhold til lærestedet. Men bortsett fra en bærbar PC, de fleste kostnadene ligger utelukkende i undervisningen. Datanettverk Programmet varer vanligvis flere år.

Mange akademikere jobber i IT-avdelinger i store selskaper. Nyutdannede starter ofte med et intenst program for å lære bestemt maskinvare og programvare av selskapet. Deretter finpusse de sine ferdigheter med en diett av debugging plikter, ofte venter på vakt for å håndtere nettverksfeil. Erfarne akademikere delta i systemspesifikasjon, integrasjon, og ekspansjon. De designe maskinvare og velg programvaren for selskapets systemer. I den moderne sky miljø, mange jobber avlaste IT-ressursene på eksterne servere.Noen jobber selv i datasentre, og gir sky ressurser til andre.

De som er interessert i en Master i datanettverk kan finne gode utdanningsinstitusjoner over hele verden. Dette programmet er spesielt egnet for de på avsidesliggende steder som foretrekker en online studium. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.