We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

12 Master Programmer i Teknologi Informatikk Datasimulering 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Informatikk
  • Datasimulering
Studieretninger
  • Teknologi (12)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Teknologi Informatikk Datasimulering

En mastergrad er et kurs av avansert studie i et høyt spesialisert felt. Vanligvis begynt etter ferdigstillelse av en bachelorgrad, tar det ofte ett til tre år å fullføre.

Hva er en Master i datasimulering? Datasimulering er en høyteknologisk industri som har et bredt spekter av applikasjoner. Gjennom simulering lager analytikere detaljerte virtuelle systemer og undersøker hvordan de utfører. Datasimulering kan brukes på mange felt, inkludert klimastudier, væskedynamikk og materialstudier. Avhengig av hvor en student velger å konsentrere seg, kan de gjennomgå avanserte studier i atmosfærisk fysikk, teoretisk kjemi eller materialvitenskap. Datasimuleringskurs fokuserer på databehandling, parallell databehandling og parallelle algoritmer.

Studentene kan dra nytte av en Master i Computer Simulering på en rekke måter. De vil utvikle en nyskapende holdning, og hjelpe dem til å ha en karriere på et felt som ofte endres. De kan også lære mer moderne teknikker som kan videreføre en allerede etablert karriere.

Kostnaden for noen master s grad vil bli påvirket av plasseringen av universitetet eller college at graden er opptjent fra og lengden av tiden det tar å fullføre graden. Hver høyskole som du er interessert i, vil kunne gi spesifikk informasjon om prisen på en grad.

Feltet for datasimulering er i stor etterspørsel, og studenter med en mastergrad er i stand til å forfølge en rekke karrierer. Privat industri og mange regjeringer ansetter simuleringseksperter. Posisjoner inkluderer de som flyplanner, bankanalytiker, industriell ingeniør, simuleringsingeniør, produktdesigner og systemingeniør. Mange analytikere vil bruke mye tid på å konstruere og modifisere modeller for å få bedre forståelse i virksomheten de jobber for. Det brede spekteret av profesjonelle applikasjoner betyr at studentene ofte vil utvikle sine datasimulasjonsferdigheter med en karrierevei som allerede er i bakhodet.

Mange universiteter tilbyr en rekke programmer som er en del av det brede feltet av datasimulering. Hvis du er interessert i å finne en Master i datasimulering som passer dine interesser, søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.