Keystone logo

53 Master Programmer i Designfag Designledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Designfag
 • Designledelse
Studieretninger
 • Designfag (53)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Designfag Designledelse

  Studenter med en lidenskap for kunst kan videreutvikle sin karriere ved å skaffe seg en mastergrad. Denne typen grad er ofte verdifull for å få høye betalende stillinger og kan tjene ved å studere heltid eller deltid.

  Hva er en Master i Design Management? Denne typen grad fokuserer på å undervise enkeltpersoner hvordan man lager animerte bilder, grafikk og videoer ved hjelp av banebrytende designteknikker. Studentene finjusterer disiplinen ved å mestre dataprogrammer, studere ulike historier av kunstformen og utvikle en portefølje av originale kunstverk de kan bruke for å skaffe opplæring. De mottar tilbakemelding fra sine jevnaldrende og professorer for å kritisk analysere og forbedre sitt arbeid.

  Nyutdannede fra dette programmet har tilfredsstillelse med å få sterk kritisk tenkning, problemløsing, lederskap og ledelsesevner som kan hjelpe dem gjennom hele karrieren.Mange næringer søker mennesker med gode mellommenneskelige og tidsstyringsevner som også kan tenke utenfor boksen og skape unike animasjoner.

  Kostnaden for en Master i Design Management avhenger av institusjonen. Lengden på et program kan variere drastisk; Mest sist mellom ett og tre år. Det anbefales at studentene kontakter et instituttets administrasjonskontor for å lære mer om de involverte kostnadene.

  De fleste kandidater kommer til å jobbe i film- eller forlagsbransjen på enten permanent eller freelance basis. De leder lag for å sikre en vellykket gjennomføring av kundens forventninger. Filmindustrien har konstant behov for animatorer til å jobbe med barn filmer eller filmer med spesielle effekter. Magasiner og aviser rekrutterer fagfolk til å tegne illustrasjoner for artikler eller nettsider. Andre bestemmer seg for å undervise i offentlige eller private institusjoner eller tilby en-til-en-instruksjon.

  Personer kan tjene denne graden fra institusjoner over hele verden og kan velge mellom online eller på campus kurs. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.