Keystone logo

147 Master Programmer i Designfag Design 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Designfag
 • Design
Studieretninger
 • Designfag (147)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Designfag Design

  En mastergrad er en studieenhet som er åpen for studenter på kandidatnivå. Gjennomføring av et program gir studentene mulighet til å utvide sin kunnskap og ferdigheter i spesialiserte studieområder, og tar vanligvis ett til to år.

  Hva er en master i designstudier? Disse programmene skal bygge på den teoretiske forståelsen av designmetoder og praktisk anvendelse av kreative ferdigheter i en rekke bransjer. Studentene kan velge kursemner å utforske ulike designområder, inkludert interiør, teknisk, produkt, landskap, mote, interaksjon og visuell. Studentene oppfordres til å skape en sterk portefølje og få en bakgrunn som legger vekt på design i en kulturell sammenheng, lederskap og kommunikasjonsevner for interaktive prosjekter, styrking av digitale verktøy og programvare og kreativ dristighet for nye innovasjoner.

  Studenter som forfølger dette programmet kan være i stand til å skaffe seg mange nyttige ferdigheter. Øvelse i kritisk tenkning og problemløsing, evnen til å tilpasse seg behovene til ulike klienter og miljøer, og forstå hvordan man samarbeider effektivt med andre fagfolk, er verdifulle kvaliteter som kan hjelpe enkeltpersoner til å bygge vellykkede karrierer etter oppgradering.

  Kostnaden for å ta et program kan variere etter institusjon, avhengig av sted og kurs krav. Studenter som er interessert i å søke, oppfordres til å kontakte bestemte skoler med spørsmål og forespørsler om kostnader.

  Å tjene en mastergrad i designstudier utdanner elever med profesjonelle egenskaper etterspurt av mange forskjellige bransjer. Mulige karrierer for nyutdannede å utforske er industrielle designere, grafiske designere, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, motedesignere, designingeniører, produktdesignere, kunstdirektører, produktledere, kunstproduksjonsdesignere, materialingeniører, innkjøpsledere og mange flere. Muligheter innen kunstindustrien inkluderer jobber som illustratører, kreative styremedlemmer og animatorer.

  Fleksible baner for å fullføre et program inkluderer deltid, online og internasjonalt kursalternativer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.