We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

79 Master Programmer i Forretningsstudier Digitalt næringsliv 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Forretningsstudier
  • Digitalt næringsliv
Studieretninger
  • Forretningsstudier (79)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Forretningsstudier Digitalt næringsliv

Begrepet digital virksomhet refererer til bruken av digitale teknologier for å forbedre et selskaps tilbud, interaksjoner med kunder og interne prosesser. Den har som mål å skape ekstra verdi ved å bruke teknologi til å innovere forretningsmodeller, forbedre kundeopplevelser og støtte kjernevirksomhet.

En digital bedriftsgrad lærer deg ferdighetene og kunnskapene som trengs for å jobbe i den raskt skiftende digitale verdenen. Du vil lære viktige forretningstemaer som regnskap, økonomi, markedsføring og ledelse, samt tekniske ferdigheter innen informatikk, nettutvikling og dataanalyse.

Du vil også få en forståelse av teknologiene og verktøyene som brukes til å lage digitale produkter og tjenester, samt strategiene for å bruke dem. Med denne graden vil du være forberedt på å forstå og anvende nye teknologier i en forretningssammenheng, noe som er nøkkelen til å trives i dagens økonomi.

Med en grad i digital virksomhet kan du jobbe innen felt som digital markedsføring, webutvikling, dataanalyse, e-handel og mer. Du vil kunne bruke kunnskapen din til å skape nye ideer for bedrifter og organisasjoner. Du kan til og med starte din egen bedrift eller bli gründer.

En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.