Keystone logo

9 Master Programmer i Scenekunst Filmstudier Dokumentarstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Filmstudier
  • Dokumentarstudier
Studieretninger
  • Scenekunst (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Scenekunst Filmstudier Dokumentarstudier

Å arbeide med en mastergrad etter å ha fått en lavere grad kan forbedre både studenters faglige kunnskapsbase samt deres markedsførbarhet. Mastergradsprogrammer dykker dypere inn i en bestemt disiplin, og gir både større innsikt og dypere forståelse av et emne.

Hva er en master i dokumentarstudier? Aspirerende filmskapere som ønsker å fortelle sanntidshistorier, kaster ofte kinematisk en høyere grad i dokumentarstudier. Studentene lærer både tekniske filmskapingsferdigheter og hvordan man forteller historier på en engasjerende og emosjonell måte. Mye har endret seg i dokumentarfilm gjennom årene, og digitale og streamingtjenester gir ny stemme til dokumentarfilmen. Filmskapere kan studere disse kanalene og lære å bruke ny teknologi for å fortelle sine historier.

En grad i dokumentarstudier gir potensielle filmskapere en bedre følelse av hvordan man forteller en kulturhistorisk historie. Det kan få studenter med tekniske tips og triks i å bruke kamera og belysningsteknikker for å forbedre historien. Nyutdannede lærer også hvordan man bedre intervjuer for å få mest mulig ut av fagene.

Å fullføre en mastergrad tar ofte ett til to år, men det avhenger også i stor grad av om studenten går heltid eller deltid til skolen. Undervisningen avhenger av hvor skolen ligger, enten det er privat eller offentlig og andre faktorer. Studentene skal sammenligne skolene for å finne det mest hensiktsmessige.

Det er mange muligheter for å jobbe for studenter etter eksamen. De kan forfølge en uavhengig karriere som manusforfatter eller regissør, forteller historiene de vil ha, eller de kan sikre en posisjon med et selskap som ønsker å fortelle sine egne historier. Broadcast- og streamingnettverk søker også etter dokumentarfilmskapere for å dele historier med sine seere, arbeider som direktører, forfattere, kinoer eller et antall mannskapsposisjoner.

Studenter interessert i en master i dokumentarstudier kan oppdage gode programmer på skolene over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.