Keystone logo

11 Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Drama 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Teaterstudier
  • Drama
Studieretninger
  • Scenekunst (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Drama

En mastergrad representerer og gjenkjenner ekspertise på et bestemt faglig, vitenskapelig eller kunstnerisk område. Programmet utvikler et finere, mer fokusert studium enn forrige bachelorgrad, en som arbeidsgivere ofte verdsetter mye.

Hva er en Master i Drama? Dette programmet fokuserer på å utstyre studenter med kunnskap og praksis som er nødvendig for en karriere i teater. Den typiske akademiske læreplanen etablerer en oversikt over kunstnerisk og pedagogisk teori, både historisk og moderne. Derfra kan studentene studere de kulturelle og pedagogiske sammenhenger av scenekunst og engasjere seg i relevant praksis for å skape en førstehånds forståelse.

I prosessen med å oppnå en mastergrad i drama, kan studentene utvikle kritiske tenkning og læringsevner for å fremme forståelsen og formidle den til andre. Programmet bygger også generelt et kulturelt perspektiv på kunst og en evne til selvstendig forskning som er nyttig i mange karrierer.

En Master i Drama krever rundt to års heltidsarbeid, både faglig og praktisk. Opplæringsutgiftene varierer, så studentene bør grundig undersøke hvilken skole de er interessert i å finne informasjon om forventede kostnader.

Det mest fremtredende målet med en kandidat med en mastergrad i drama er en rolle som skuespiller på scenen eller storskjermbildet, men ferdighetene og perspektivet utviklet gjennom å tjene graden gir seg godt til andre relaterte aktiviteter. Skriptforfattere og teaterdesignere jobber også i stillinger som er nært involvert i senteret, som regissører og koreografer. Noen studenter fortsetter å jobbe i samfunnskunstprosjekter, både for erfaring og medvirkning til samfunnet, mens andre kan søke utdanning som scenekunstterapeuter.

Å jobbe med en Master i Drama er et verdifullt skritt mot en karriere innen billedkunst. Programmene er tilgjengelige over hele verden, og mange er også online for studenter som bor i fjerntliggende områder. For mer informasjon, søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.