Keystone logo

41 Master Programmer i Økonomistudier Regnskap Driftsregnskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Økonomistudier
  • Regnskap
  • Driftsregnskap
Studieretninger
  • Økonomistudier (41)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Økonomistudier Regnskap Driftsregnskap

Tjene en grad i regnskap kan lansere noen student mot en lukrativ karriere innen finans. Mens en bachelorgrad kan få deg godt på vei, kan en Master i ledelse regnskap åpne bedrifter og offentlige karriere spor som setter kandidatenes økonomisk kunnskap til alle typer bruk.

Hva er en Master i ledelse regnskap? Dette grad programmet tar en mer fokusert tilnærming til regnskap for for studenter å finpusse sine finansierings ferdigheter. Kurs innebærer ofte fordypning av beskatning, revisjon, regnskap informasjonssystemer, corporate finance og ledelsesmessige regnskap. Elevene trenger vanligvis å ha fullført en bachelorgrad i et beslektet fagområde før du får akseptert til et slikt program. Det tar omtrent to år å fullføre denne type grad.

Regnskap er en av de raskest voksende karriere felt i verden.Det er mange fordeler med å tjene en avansert grad i dette området av studien, herunder at enkelte regnskapsprogrammer kan hjelpe deg i å tjene din CPA eller CIA sertifikater for å hjelpe deg med å finne arbeid etter endt utdanning. Arbeidsgivere kan også favorisere søkere med en avansert grad.

Kostnaden for å tjene en mastergrad i økonomistyring varierer mye avhengig av institusjonen og enda studielandet. Studentene skal forskningsprogrammer godt for å forstå hva slags kostnader er involvert.

Innhenting av en Master i ledelse regnskap forbereder bedre kandidater for regnskap i næringslivet og regjeringen. Karrierer med offentlige organer eller store selskaper kan være mulig. Jobbene knyttet til denne graden ofte innebære kapitalforvaltning, ytelse analyse, budsjettering, kostnadsanalyse, og mer. Disse dager, er mange arbeidsgivere krever sine regnskapsførere til minst holde en mastergrad før du ansetter.

Studenter kan vanligvis søke om et slikt program på nettet. Før du søker, er studentene vanligvis nødvendig for å ha tjent en bachelorgrad i et beslektet felt. Utskrifter og et intervju kan også være nødvendig. Hvis du vil vite mer, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.