Keystone logo

89 Master Programmer i Biovitenskap Dyrevitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biovitenskap
  • Dyrevitenskap
Studieretninger
  • Biovitenskap (89)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Biovitenskap Dyrevitenskap

Masterstudier krever at du demonstrerer en avansert kunnskap i ditt spesifikke studieområde. Avhengig av fagfeltet kan programmene vare mellom ett og fire år.

Hva er en Master i dyrevitenskap? Dette studieområdet fokuserer på vekst, ernæring, laktasjon og reproduksjon av dyr med økonomisk interesse, samt følgesvenn. Du vil mest sannsynlig utforske måter å forbedre dyrs helse og velferd og forbedre produktiviteten. På masternivå kan du velge å spesialisere studiet i en bestemt type dyr, for eksempel fjærfe, storfe, hunder, katter, sauer, hester eller griser.

Mange dyrevitenskapsprogrammer legger vekt på ledelse, som kan forberede deg på lederstillinger. I tillegg kan evnen til å oppleve mønstre og organisere data bidra til din fremtidige karriere og i andre aspekter av livet ditt.

Enten du velger å videreutvikle utdanningen din i en tradisjonell klasserominnstilling eller gjennom et virtuelt klasserom på nettet, er kostnaden viktig. Mange faktorer påvirker undervisning, så det er best å kontakte din valgskole direkte.

Som dyreforskerutdannet kan du finne arbeid i en rekke jobber i næringer som landbruk, undervisning og regjering. En høyere grad gir også muligheter for flere muligheter i undervisning og forskning. Du kan kanskje utvikle en karriere som forskningsassistent ved et universitet. Andre muligheter kan være tilgjengelige i dyrehelseproduktbransjen. Hvis du ønsker å jobbe mer praktisk med dyr, kan du forfølge karrierer som dyretekniker eller husdyrforvalter.

En Master i Animal Science-programmet kan bli funnet på en rekke institusjoner over hele verden. Du kan til og med tjene en grad fra komforten i ditt eget hjem, da mange universiteter tilbyr online-programmer.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.