Keystone logo

36 Master Programmer i Energi Energi Energivitenskap 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Energi
  • Energi
  • Energivitenskap
Studieretninger
  • Energi (36)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Energi Energi Energivitenskap

En mester er en avansert grad som gir inngående kunnskap og ferdigheter i et spesialisert område. En lavere grad i et beslektet felt er vanligvis nødvendig som forutsetning for innmelding. Gjennomføring av en master-program kan føre til bedre karrieremuligheter eller gi grunnlaget for jakten på videre graduate studier.

Hva er en Master i Energy Sciences? Et felt med globale implikasjoner, energi vitenskaper utforsker kilder og bruk av energi, evaluerer innbyrdes forholdet mellom miljø og økonomi, og søker å skape nye muligheter i kraftproduksjon. Kurs kan omfatte økologi, miljøutfordringer, biofysikk og kosmisk fysikk. Studentene utvikle en forståelse av energikilder som vind, sol og geotermiske systemer, og få kunnskap om forvaltning av økosystemer. Gjenvinning er diskutert gjennom kurs i dekontaminering, miljøovervåking og bærekraftig planet rehabilitering.Instruksjon er også gitt i teknologiske ferdigheter som mikroprosessorer, datamaskinarkitektur og informasjonsteknologi. Opplæring i bedrift og innovasjon runder ut programmet.

Studiet av energi vitenskaper kan gi fordeler som følte på en global skala. Finne fornybare kraftkilder kan fremme av økonomisk utvikling samtidig beskytte livskvalitet for fremtidige generasjoner. Feltet kan ha vidtrekkende fordeler.

Programmer er tilgjengelig over hele verden. Kostnadene varierer i henhold til plassering og pensum. Studentene bør undersøke sine globale alternativer og velge den muligheten som best oppfyller sine mål.

Behovet for fornybare energikilder er reflektert i obligatoriske standarder som er vedtatt i mange arenaer. Dette har økt etterspørselen etter eksperter på feltet. Studium er ønsket for sin avansert kunnskap i forskning og forvaltning.Potensielle arbeidsgivere innenfor myndigheter, byplanleggere, energiselskaper, miljø laboratorier, forskningsinstitusjoner, bevaring enheter, offentlige og private konsulentfirmaer, ingeniører og produsenter. Spesialister er også nødvendig i energi revisjon, drift og utstyr engineering for solenergi og vindkraft.

Å starte en karriere som er personlig givende og kan gjøre en forskjell i verden, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.