Keystone logo

8 Master Programmer i Språk Engelsk Engelsk som andrespråk (ESL) 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Språk
  • Engelsk
  • Engelsk som andrespråk (ESL)
Studieretninger
  • Språk (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Språk Engelsk Engelsk som andrespråk (ESL)

Mastergraden er en førstegrad oppgradering som følger ferdigstillelsen av en bachelorgrad på lavere nivå. Det gir dypere undersøkelse av et faglig emne som til slutt kan føre til doktorgradsstudier eller åpne opp et fagområde for å fremme karriereinteresser.

Hva er en Master i ESL? Dette mastergradsprogrammet gir opplæring til de som ønsker å undervise i engelsk som andre språk. På dette nivået er det vanligvis praktisk og profesjonell utdanning sammen med forskningskomponenter. Kursene fokuserer ofte på klasseromssituasjoner, undervisningsmetoder, bruk av datamaskiner og ny teknologi for å hjelpe andre med å lære språk, forskningsverktøy og metoder og grammatikk. Noen kan ønske å ta valgfrie kurs i undervisning til barn, kultur, litteratur og film.

Studenter som fullfører en Master i ESL har vanligvis oppnådd sterke læringsevner. De kan også utvikle mellommenneskelige ferdigheter og forskningsevner. Disse ferdighetene kan brukes til de fleste næringer og yrker.

Kostnadene for Master i ESL-programmer kan variere, avhengig av skolen, plasseringen og lengden på programmet som tilbys. Det kan ta mellom ett til to år å fullføre graden.

Kandidater fra Master i ESL programmer er primært rettet mot å undervise det engelske språket til ikke-morsmål. De kan finne stillinger som lærere i offentlige og private institusjoner på alle utdanningsnivåer over hele verden, samt i internasjonale organisasjoner og innenlandske og multinasjonale private selskaper. Bortsett fra undervisning, kan de også bli rådgivere og forskere for utgivere, skoler og selskaper; eller forfattere av ESL lærebøker eller annet undervisningsmateriale. Andre næringer som uteksaminerer arbeid kan omfatte reise og turisme, kulturell mekling eller oversettelsestjenester.

Masterstudier i ESL er tilgjengelige over hele verden som campusbaserte eller online læringsalternativer, og kan også kombinere de to. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.