Keystone logo

35 Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Engelskstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Menneskerettsstudier
  • Språkstudier
  • Engelskstudier
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (35)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Menneskerettsstudier Språkstudier Engelskstudier

En mastergradsstudium er ment for studenter som allerede har fullført sine bachelorstudier, men ønsker fortsatt å utvikle faglige ferdigheter. Disse programmene krever vanligvis en eller to år med heltidsstudie. For å oppgradere, må studentene vanligvis fullføre et avsluttende prosjekt som demonstrerer kompetanse med kursmateriale.

Så hva er en master i engelskstudier? Det er et studieprogram som fremmer forståelsen av engelskspråk og dens innflytelse. Studietemaer inkluderer ofte en grundig analyse av språkets opprinnelse og etymologi, samt dens globale innvirkning. Studentene kan lære om dominerende vestlige kulturer som har adoptert engelsk og måten det har påvirket moderne virksomhet, politikk, lov og kunst. Mye av kursene kan inneholde kritiske lese- og skriveøvelser.

Under utdanningen utvikler studentene sine analytiske og kritiske tenkning ferdigheter.De læres å vurdere kilder til informasjon og vurdere nyanser av betydning og ekthet. Studentene kan bli mye bedre forfattere og forbedre sine offentlige talerferdigheter som de utvikler teknikker for å informere og overtale publikum.

Undervisningsutgifter er avhengig av institusjonen. De som er interessert, bør ta kontakt med admissionsavdelingene ved universitetene under vurdering. Studentene oppfordres også til å budsjett for reise- og oppholdsutgifter mens de går på college.

Etter å ha fullført ett av disse programmene, kan nyutdannede gå inn i arbeidsstyrken forberedt på jobber som krever tydelig kommunikasjon. Mange blir lærere og har muligheter på ulike nivåer av offentlig og privat utdanning. Nyutdannede kan skrive profesjonelt som bidragsytere i gjentatte publikasjoner eller som frilansjournalister. Noen til og med fokuserer på å lage sine egne litteraturstykker. Reklamefirmaer kan også ansette disse fagfolkene for å jobbe i markedsføring.

For å finne det riktige programmet, er det viktig å vurdere så mange alternativer som mulig. Du kan ha glede av nettskoler som er fleksible for å overvinne geografiske begrensninger. Disse programmene gir ofte en utmerket verdi. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.