Keystone logo

3 Master Programmer i Designfag Ergonomi 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Designfag
 • Ergonomi
Studieretninger
 • Designfag (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular education type

  Master Programmer i Designfag Ergonomi

  En mastergrad er en høyere utdanning grad som vanligvis gir kandidatene en avansert forståelse av et fag eller felt. En vellykket gjennomføring av en bachelorgrad er vanligvis en forutsetning, og programmet tar vanligvis mellom 1-3 år å fullføre. Ved ferdigstillelse, er utdannet generelt sett på som en ekspert på sitt område.

  Hva er en Master i ergonomi? I løpet av programmet, kan studentene studere hvordan mennesker samhandler med produkter, systemer og miljøer som utgjør deres daglige liv. Dette innebærer vanligvis avanserte studier i menneskelig helse og atferd, identifisering av ergonomiske risikoer i ulike produkter og omgivelser, og en brukersentrert tilnærming til produktutvikling og system skapelsen. Noen programmer kan kreve praksisplasser og / eller en avhandling.

  Ergonomi er en raskt voksende og konkurransedyktige feltet. Derfor, få en Master i ergonomi kan gi deg et konkurransefortrinn i en interessant og ettertraktet yrke.Den kombinerte kunnskap i menneskelig psykologi, fysiologi, system og produkt design forlater ofte akademikere forberedt på å takle de intrikate utfordringene med å skape et optimalt fungerende verden.

  Den studielandet, valg av skole og lengden på programmet alle påvirker den totale kostnaden for en mastergrad. Kontakt utdanningsinstitusjon direkte for informasjon om undervisning og økonomisk støtte muligheter.

  Som utdannet ergonom, kan kandidatene kunne arbeide i områder som helse, luftfart, sikkerhet på arbeidsplassen, atomsikkerhet og produktdesign. De har ofte muligheten til å jobbe for store selskaper, eller som konsulenter i både offentlig og privat sektor. En mastergrad i ergonomi er også ofte det første skrittet til å bli sertifisert som en registrert ergonom og / eller få medlemskap i regionale og nasjonale faglige organisasjoner.

  Gjør en online mastergrad kan tillate elevene den fleksibiliteten de trenger for å kombinere studier med andre forpliktelser, noe som gir dem muligheten til å dra nytte av en internasjonal utdannelse uansett deres bosted. For mer informasjon, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.