Keystone logo

34 Master Programmer i Ernæringsfysiologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Biovitenskap
  • Ernæringsfysiologi
Studieretninger
  • Biovitenskap (34)
    • Tilbake til hovedkategori
    Steder
    Finn flere lokasjoner
    Gradstype
    Varighet
    Studietempo
    Språk
    Språk
    Studieformat

      Master Programmer i Ernæringsfysiologi

      Det er et profesjonelt uttrykk som beskriver natur Food Science: studerer mat "fra felt til gaffel". Mat realfag faktisk alle aspekter av mat, fra fangst og produksjon til matlaging og konsum.

      Feltet av Food Sciences har utviklet seg enormt de siste årene, og i dag Food Science er et svært tverrfaglig anvendt vitenskap som bruker resultatene av ulike felt, slik som kjemiteknikk, mikrobiologi, biokjemi og mange andre. Dette er grunnen for et betydelig antall subdisciplines at dette fagområde omfatter. Noen av de mest spennende og avanserte subdisciplines of Food Science er matkjemi og analyse, konservering og emballering, mat teknologi og mange andre. Alle disse studiene forsøker å heve kvaliteten på maten. Samtidig gir de informasjon om sikkerhet og måter å produsere mat som oppfyller kravene i overbefolkede og overstimulert moderne verden. Mat vitenskap handler ikke om matlaging bare, det er også om noen harde vitenskapelig forskning, virkelige utfordringen og rakne gåter.

      Begynne å lete etter din fremtidige mastergrad i Food Sciences gang! Ikke nøl med å finne ut mer om de spesielle masterprogrammer i Food Sciences ved å klikke på linkene nedenfor.