We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 Master Programmer i Kosmetikk Estetikkopplæring 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Kosmetikk
 • Estetikkopplæring
Studieretninger
 • Kosmetikk (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Programmer i Kosmetikk Estetikkopplæring

  Hva er estetikerutdanning?
  En estetiker tilbyr hudpleietjenester. Dette kan inkludere alt fra ansiktsbehandlinger og voksing til mer spesialiserte behandlinger som mikrodermabrasjon og kjemisk peeling. Estetikere jobber vanligvis i salonger, spa eller dermatologiske kontorer, men noen kan også jobbe i andre omgivelser, for eksempel kosmetikkbutikker.

  Hvorfor er estetikerutdanning viktig?
  Det er mange grunner til at estetikerutdanning er viktig. For det første er det viktig å lære hvordan du trygt og effektivt kan tilby hudpleietjenester. Dette inkluderer å vite hvordan du velger og bruker de riktige produktene, samt hvordan du utfører behandlinger riktig. I tillegg kan estetikerutdanning hjelpe deg med å forstå huden bedre slik at du kan gi dine klienter best mulig pleie. Til slutt kan estetikerutdanning også hjelpe deg med å bygge en vellykket karriere i hudpleieindustrien.

  >skriv om Esthetician Training grader/programmer her
  Det finnes flere forskjellige typer treningsprogrammer for estetiker tilgjengelig. De fleste programmene vil tilby et sertifikat eller diplom, men det er også noen som tilbyr tilknyttede og bachelorgrader. Hvilken type program du velger vil sannsynligvis avhenge av karrieremålene dine og hvor mye tid du må dedikere til studiene. Imidlertid vil alle programmer gi deg de nødvendige ferdighetene og kunnskapene for å lykkes i feltet.

  >hva skal jeg studere i løpet av min estetikerutdanning?
  De fleste treningsprogrammer for estetiker vil inkludere klasser om hudens anatomi og fysiologi, produktkunnskap, ansiktsbehandlinger, hårfjerningsmetoder og sminkepåføring.

  En mastergrad kan først oppnås etter at studenten har fullført et studieprogram på bachelornivå. For å ta en mastergrad må du vanligvis fullføre 12 til 18 kurs på høyskolenivå som ofte involverer å fullføre omfattende tester og/eller en avhandling.