Keystone logo

1 Master Programmer i Scenekunst Musikk Etnomusikologi 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Musikk
  • Etnomusikologi
Studieretninger
  • Scenekunst (1)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Master Programmer i Scenekunst Musikk Etnomusikologi

En mastergrad er en avansert grad som studentene kan forfølge etter vellykket gjennomføring av kravene til en bachelorgrad. Å fullføre en høyere grad er et imponerende mål som gjør det mulig for enkeltpersoner å skaffe seg spesialisert kunnskap og høyere stillinger i sitt valgte felt.

Hva er en Master i etnomusikkologi? Denne graden gir kandidatene mulighet til å utforske musikk i en kulturell sammenheng og fullt ut forstå musikkens rolle i samfunnet. Mange skoler innlemmer teoretiske, praktiske og kulturelle komponenter i sine programmer. Forskere kan for eksempel fullføre kurs på dans, teater, historie, lingvistikk, psykologi, antropologi og kulturstudier. Grad kandidater kan også være i stand til å spesialisere seg i musikk og kultur i et bestemt geografisk område.

En mastergrad i etnomusikkologi kan hjelpe elevene til å få sterk kompetanse på en rekke fagområder, for eksempel organisering og tidsstyring. I tillegg til en grundig forståelse av musikk, kan enkeltpersoner også bli dyktige til å engasjere publikum gjennom kreativt uttrykk.

En rekke faktorer bestemmer kostnadene ved å forfølge en mastergrad i etnomusikkologi. To av de største er lengden på det valgte programmet og beliggenheten. Det er best å nå ut til skolene for den siste informasjonen om programkostnadene.

Musikk er en konstant, men likevel mangfoldig del av samfunnet som folk samhandler med og engasjerer seg på gjennom en rekke måter. Som et resultat av denne brede, stadig skiftende dynamikken kan de som fullfører en mastergrad på dette feltet forfølge flere karriereveier. En vellykket kandidat kan for eksempel bli lærer, arbeide i et museum eller bistå med produksjon av teaterforestillinger. Museumskonsulent, musikkpedagog, koredirektør og kulturanalytiker er alle eksempler på potensielle jobbtitler.

De som er interessert i å fullføre en Master i etnomusikkologi, kan finne programmer over hele verden, både på campus og på nettet. For å påbegynne masteroppgaven din, søk etter programmet ditt nedenfor og ta kontakt med opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.