Keystone logo

21 Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Ledelse
  • Etter- og videreutdanning / executiveutdanning
Studieretninger
  • Ledelse (21)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Ledelse Etter- og videreutdanning / executiveutdanning

Dyktige ledere er nødvendig overalt, og for å være den beste lederen mulig det er lurt ofte å jorde deg selv i teorien først. Få en mastergrad i et executive program, for eksempel en Executive MBA (EMBA), er en slik mulighet. Ledere og alle med en ledende posisjon ofte melde seg i en executive program for å forbedre sine inntekter og / eller posisjon. Mange executive programmer tilbys deltid for å tilby en mulighet for å få en grad uten å forlate arbeidet.

Etter å ha tatt en executive programmet vil du være forberedt på store lederstillinger i enhver bedrift sammenheng. Fordelen med en slik grad at det er relevant for ethvert universitet utdannet som ønsker å få en forståelse av lederskap. Du kan være en kjemiker, advokat eller ingeniør, og denne graden vil fortsatt gjelde for din bransje. Så en utøvende mastergrad er intet mindre enn en betydelig karriere løft til alle med et ønske om å lede i et felt de er komfortable med.

Vi har samlet ulike utøvende grader på denne siden er dedikert til executive programmer, og tilbyr deg et bredt spekter av valgmuligheter: fra en Executive MBA (EMBA) og Executive MS in Management til en Executive Mastergrad i Str ategic Human Resource Management og Executive MS i Hospitality Administration. Start søket nå og finne executive program som passer dine behov best mulig!