Keystone logo

52 Master Programmer i Ledelse Eventledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Ledelse
 • Eventledelse
Studieretninger
 • Ledelse (52)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Ledelse Eventledelse

  Som festivaler, arrangementer og konferanser rundt om i verden fortsetter å vokse, så gjør de krav som stilles til bedrifter og lokalsamfunn. Feltet av Event Management gjelder prosjektledelse ferdigheter til planlegging og utvikling av disse hendelsene som sikrer optimale resultater for bedrifter og kunder likt.

  Hva er Master i Event Management?

  Event Management er et betydelig strategisk markedsføringsverktøy for dagens bedrifter. Salgsfremmende arrangementer bidra til å forbedre bedriftens image samt bygge pågående relasjoner med kundene. Fra produktlanseringer til pressekonferanser til premierer, Event Management fagfolk planlegge og gjennomføre arrangementer, håndtering et omfattende utvalg av event-relaterte tjenester, inkludert kreative, tekniske og logistiske strategier.

  Hva er fordelene med å ta et kurs i Master i Event Management?

  En Master i Event Management forbereder studentene for planlegging og gjennomføring av arrangementer, i tillegg til å tilby kritisk utdanning i merkevarebygging, markedsføring og kommunikasjon. Denne multi-dimensjonale kompetanse er avgjørende for å trives i den svært variabel innen Event Management.

  Hvor mye koster det å ta et kurs i Master i Event Management?

  Kostnaden for en Master i Event Management er sammenlignbar med andre masterprogrammer, og varierer etter institusjon og plassering.

  Hvorfor ta et nettbasert kurs i Master i Event Management?

  Mens en tradisjonell Master i Event Management programmet kan være vanskelig for ikke-tradisjonelle student, online kurs åpner opp en ny verden av muligheter når det gjelder kursvalg og fleksibel planlegging.

  Hvor å ta et kurs i Master i Event Management?

  Mange handelshøyskoler tilbyr Master i Event Management som en del av deres ledelse læreplan. Vanligvis, en bachelor-grad i business, økonomi eller et beslektet felt er en forutsetning for å melde deg på en Master i Event Management program.

  Hvordan søke til en Master i Event Management?

  Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.