We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 Master Programmer i Mote Eventledelse for motebransjen 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Mote
 • Eventledelse for motebransjen
Studieretninger
 • Mote (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  Master Programmer i Mote Eventledelse for motebransjen

  Etter eksamen college, er en mester 's grad det neste logiske skrittet for mange studenter som ønsker å fortsette sin utdanning og få verdifull erfaring og kunnskap i et fagfelt. Graden tar vanligvis flere år å fullføre, og setter opp kandidater for yrker innen sitt fagområde.

  Hva er en Master i Fashion Event Management? Denne banen av studien tar sikte på å trene studentene i de mange ferdighetene som trengs for å planlegge og kjøre stor og liten skala mote hendelser, fra fundraisers til show. For å forberede studentene på den raske og krevende moteverdenen, disse programmene ofte stress ledelse og organisasjon. Studentene lærer å tenke på føttene og ta effektive beslutninger under tidsbegrensninger. Arbeids kan omfatte leksjoner i moteledelse, strategisk planlegging og merkevarebygging.

  Kanskje den største fordelen at denne master 's grad gir studentene er spesifisiteten av fagstoffet.Studenter utdannet med svært konkrete og praktiske ferdigheter innen innen mote event management. For de studentene som er interessert i å forfølge karrierer i dette området, er Master i Fashion Event Management uerstattelig.

  Hver mester 'studium s har en annen kostnad, i stor grad basert på skolens ' s beliggenhet og størrelse. Hvis du ønsker å vite mer om påmelding og registrering avgifter, bør du vurdere å kontakte hver programmets inntakskontoret direkte.

  En Master i Fashion Event Management er noe unikt blant mester 's studieprogrammene i det faktum at det legger ut en veldig klar karrierevei for nyutdannede. Planlegging og styring av show, gallaer og veldedighet fundraisers innen moteverdenen er den mest umiddelbart åpenbare anvendelsen av denne graden. Imidlertid har nyutdannede gått på å sette sin opplæring og erfaring til andre bruksområder også. Ledelse og kommunikasjonsevner er svært verdifulle i nesten alle fag, særlig i næringslivet.I denne forstand, elevene er på ingen måte begrenset i sine karrieremuligheter.

  Hvis fashion event management er en lidenskap av deg og du er interessert i å lære mer om de ulike programmene tilgjengelig rundt om i verden, er vår søkbar database et flott sted å begynne din forskning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.