We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

3 Master Programmer i Forretningsstudier Familiebedrift 2024

Filtre

Filtre

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Forretningsstudier
 • Familiebedrift
Studieretninger
 • Forretningsstudier (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Master Programmer i Forretningsstudier Familiebedrift

  En mastergrad er perfekt for studenter som ønsker å fremme sine studier i et mer spesifikt studium enn et universitet kan vanligvis gir. Dette programmet er en flott oppfølger til en bachelorgrad og vanligvis tar opptil to år å fullføre.

  Hva er en Master i Family Business? Dette grad programmet lærer raffinert virksomhet ferdigheter innenfor rammen av familiedynamikken. Elevene lære å utvikle en effektiv økonomisk strategi, formuesforvaltning portefølje og politikk for å drive forretninger. Noen av de viktigste aspektene ved familiebedrift ledelsen er tydelig identifisere roller og ansvar for hvert medlem, etablere effektiv kommunikasjon og skape balanse mellom jobb og familieliv. Studentene lærer hvordan å flette interessene til familien med rikdom oppkjøp for å utvikle en sterk fremtid for alle.

  Studenter som tjener denne mastergraden er bedre forberedt til å møte de spesielle utfordringene ved å eie en familiebedrift. De forstår viktigheten av å skape balanserte familiære relasjoner mens du kjører vellykkede forretningsresultater.

  Undervisning og avgifter knyttet til dette programmet varierer på tvers av institusjoner. Sjekk med innleggelser avdelinger av høgskolene du er interessert i å delta.

  Virksomheten og karrieremuligheter ved gjennomføring av dette programmet kan være uendelig. Nyutdannede er i stand til å starte sine egne familiedrevne selskaper innenfor området for sine personlige og økonomiske interesser. Noen kandidater kan etablere investeringsvirksomhet eller yte finansielle tjenester til enkeltpersoner og selskaper, mens andre kan helle mot teknologibransjen eller opprette produktlinjer tilpasset nisjemarkeder. Familier har frie tøyler over sine futures og hva virksomheten bestrebelser de ønsker å forfølge.

  Online programmer er tilgjengelig for å arbeide fagfolk og de som er interessert i langdistanse læring. Ved å utvide søket til å omfatte elektroniske alternativer, øker du din pool av universiteter samt opptak potensial. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.