Keystone logo

24 Master Programmer i Scenekunst Filmstudier Filmproduksjon 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Filmstudier
  • Filmproduksjon
Studieretninger
  • Scenekunst (24)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Scenekunst Filmstudier Filmproduksjon

En mastergrad er det første nivået av høyere utdanning etter at en bachelorgrad er ferdig. Det gir videre studier i et faglig emne av interesse eller opplæring og utdanning i jakten på en bestemt yrkeskarriere.

Hva er en Master i filmskaping? Denne graden er for aspirerende filmskapere som ønsker å lære å lage filmer. Det er flere læringsbaner som vanligvis er tilgjengelige for studenter, som kan omfatte scriptwriting, regi, redigering, produksjon, kinematografi, dokumentarfilmer og lydopptak og design. Forskning kan kombineres med anvendt opplæring i bruk av studio- eller repeteringsrom, kamera, lyd og belysningsutstyr, lyd- og redigerings-suiter og forskjellige medier. Andre mulige kurs kan innebære skjermberetninger, visuell fortelling, politikk, sosial aktivisme, medieindustrien, og medielov og etikk.

Studenter i Master i Filmprogrammering kan lære å samarbeide med hverandre, først og fremst, siden filmskaping er ofte en lagkonkurranse. Forskningsferdigheter er vanligvis også raffinert, samt prosjektledelse og mellommenneskelige kommunikasjonsevner, som gjelder for alle arbeidslinjer.

Programkostnadene varierer for en Master i filmskaping, avhengig av utdanningsinstitusjonen, landet der det er basert og lengden på programmet. Studentene kan forvente å bruke minst ett til tre år for å fullføre graden.

Karrieremuligheter for Master i Filmstudier kan inkludere direktør, produsent, filmograf, manusforfatter eller redaktør i film- og fjernsynsindustrien. Andre filmproduksjonsroller eksisterer, for eksempel lyddesigner, produksjonsdesigner eller visuelle effekter designer. Nyutdannede kan ønske å forfølge selvstendig filmskaping eller søke muligheter innen store kringkasting- eller filmproduksjonsfirmaer. Karriere i filmarkiver, distribusjon eller kurering er tilleggsalternativer.

Master i Filmmaking programmer er tilgjengelig på universitetsbiblioteker og i online programmer globalt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.