Keystone logo

18 Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Filmskaping/-forvaltning 2024

Filtre

Filtre

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Teaterstudier
  • Filmskaping/-forvaltning
Studieretninger
  • Scenekunst (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Master Programmer i Scenekunst Teaterstudier Filmskaping/-forvaltning

En mastergrad er et mye forfulgt mål for de som ønsker å bygge sin faglige bakgrunn og karrieremuligheter. Studentene kan oppnå et høyere nivå av kompetanse i et smalere studium enn i sine bachelorprogrammer. Å tjene en mastergrad demonstrerer avansert kunnskap og ferdigheter som arbeidsgivere verdsetter.

Fine Arts-studenter som ser etter det neste trinnet i karrieren kan spørre: Hva er en master i å styre? Dette programmet tar sikte på å utvikle i elevene perspektivet til en kreativ leder i kunsten. Grundleggende kurs bygger på akademiske teorier om historiefortelling gjennom prestasjon og praktisk forståelse av samarbeid med andre kunstnere, og i løpet av programmet skal studentene sannsynligvis arbeide med egne styringsprosjekter. Pensumet kan fokusere på å styre i enten teater, TV eller film.

Studenter som arbeider for en Master i Direktør kan utvikle lederegenskaper, viktig på noe felt, men spesielt som regissør. De kan også finpusse sine evner ved å analysere og tolke tekster og formidle historie og mening gjennom en enhetlig estetikk.

Å skaffe seg en Master i Directing innebærer vanligvis to til tre års akademisk og praktisk arbeid. Undervisningskostnadene for kursene som er tatt, varierer mellom skolene, og håper studenter bør sørge for å undersøke dette når de bestemmer seg for en skole.

Enten en spiller, film eller tv-show, er en regissør nødvendig for å administrere prosjektet. En master i regi, sammen med annen formell utdanning og opplæring, etablerer legitimasjon for aspirante regissører å skille seg ut. Regissørens rolle innebærer å konsultere med og formidle mellom produsenter, forfattere, skuespillere og andre arbeidere, og skape en enhetlig retning som alle utfører på sitt beste. Direktører i videomedier overvåker også produksjonen for å overvåke kameramenn og skuespillere og bedømme om en scene tar det kuttet.

Mange skoler rundt om i verden gir programmer til å tjene en Master i Directing, med online-klasser som et nyttig alternativ for studenter. For å finne ut mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.